tiistaina 28.09.2010

Tasa Arvo: Mielestäsi siis kaikki muut kuin vaikka suomalaiset tai osa eurooppalaisista ovat samanlaisia kuin romanit? Romanit ovat aivan eri asia, koska he ovat kansanryhmä jokapuolella maailmaa, jotka eivät edes halua kovin innokkaasti sulautua minkään maan tapoihin. Ja koska heillä on huono maine eivät he tietenkään saa töitä sen takia. Palkkaisitko itse romanin vaikka hän olisi pukeutunut niin suomalaisesti kuin vaan voi pukeutua? Ja kyllä, osa maahanmuuttajista ei halua niin innokkaasti sulautua yhteiskuntaan. Onko tämän takia siis oikeutettua sanoa näin joka ikisestä maahanmuuttajasta tai sanoa tätä islamin syyksi? Koittakaas nyt hyvät ihmiset tajuta, että olipa uskonto mikä hyvänsä niin aina sitä tulkitaan eritavalla. Esimerkkinä vaikka Suomi ja luterilaisuus. Täällä osa tulkitsee raamattua niin, että naiset ei saa olla pappeina, homous on sairaus jne. Osa taas sanoo toista. Sama on islamissa. Jos puhutaan koko kristinuskosta niinkuin koko islamista niin miten olisi vaikka jehovan todistajat tai vanhoillislestaadiolaiset.
Varsinkin lestaadiolaisuus on meidän luterilaiseen kristinuskoon aika äärimmäinen muoto. Jospa alkaisitte hyökkäämään vaikka samalla lailla sitä vastaan kuin islamia vastaan. Entäpä miten paljon ihan vaikkapa yksi suurimmista kristinuskoista eli katolilaisuus eroaa luterilaisuudesta. On sääntöjä myöskin ettei tulisi harrastaa seksiä avioliiton ulkopuolella, käyttää ehkäisyä, tehdä aborttia, ottaa avioeroa jne. Hitto nehän on ihan hulluja äkkiä hyökkäämään katolilaisia vastaan!!! Katolilaiset papitkin on vielä kaikki pedofiilejä! Miettikääpäs näitä seikkoja kun haukutte islamia ja muslimeja edes tuntematta koko uskontoa tai kulttuurieroja. Ja pukeutuminen tuntuu teitä niin häiritsevän. Jos muslimit eivät täällä saa pukeutua omiin kaapuihinsa ja huiveihin niin sehän tarkoittaa silloin myös sitä, että jos suomalaiset menevät muslimimaahan tulisi meidänkin vetäistä siellä kaapu päälle. Maassa maan tavalla. Sitähän te haluatte. Miettikääs kuinka mukavaa olisi vetäistä kaapu päälle Egyptin tai Tunisian hiekkarannoilla.
Saudi-Arabia edustaa islamin wahhabiitti muotoa, joka on niin naista alistava ja sotainen muoto kuin vaan voi olla. Ja muuten kukas onkaan saudien kamu, itse USA. Tiedättekös kuka rahoittaa terroristeja ja koittaa levittää omaa sotaisaa ahdasmielistä islaminmuotoaan pitkin maailmaa? Saudi-Arabia, edelleenkin se USA:n kamu. Jos mennään vaikka Pohjois-Afrikkaan, jossa suurin osa muslimeista on rauhaisia sunna muslimeita ja kysytään heiltä mielipidettä saudeista niin suurin osa sanoo, että ne on ihan hulluja eikä edusta todellista islamia. Mielipiteitä islamista ja sen muodoista siis riittää ihan yhtä paljon kuin kristinuskosta ja kukaan kristitty ei taatusti "hyväksy" kaikkia kristinuskon muotoja.
Sitten vielä UmKhaled: No voi daa! Onkohan pikkusen eri juttu oppia kieli kun sinun ympärillä ei kukaan puhu kieltä, jota ymmärrät. Et voi edes kommunikoida kenenkään kanssa ellet opi kieltä. Täällä yksikään maahanmuuttaja ei ole tilanteessa, jossa hän olisi pakotettuna opettelemaan kieli tai muuten ei voi kommunikoida yhdenkään ihmisen kanssa. Maahanmuuttajien on vaikeaa oppia kieli, koska heillä ei ole suomalaista ystäväpiiriä, joiden kanssa harjoittaa kieltä.
Maahanmuuttajia on turha syyttää jos suomalainen yhteiskunta ja lainsäädäntö tekee virheitä. Kuinka moni rikas suomalainen hyödyntää vaikka jonkun Sveitsin tai Monacon alhaista verotusta? Hemmetti meneevät vaan sinne hyötymään! Painusivat takasin vaan sinne suomeensa!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä