tiistaina 28.09.2010

NImimerkki "sivistymättömiä suomalaisia vastaan" pisti taas pitkän pötkön hölynpölyä, jossa oli asiaa vain nimeksi - tuli mieleen tämä Krista Autio.

Ensinnäkin romanit eivät ole ollenkaan eri asia, vaan täsmälleen sama: esimerkki epäonnistuneesta kotoutumisesta. On romaneja, jotka ovat normaalisti työelämässä ja harvat heistä kulkevat kangaspakkaan kietoutuneina. Nämä jotka kulkevat edestakaisin Suomen ja Ruotsin sossuluukuilla, ovat kaikki kangaspakkaan kääriytyneinä. Se pitää takuuvarmasti työn loitolla.

Onko romanien etu, että sallimme heille moisen elintavan? Ei ole, sillä romanityttö saa heittää kaikki haavensa menemään heti, kun pukee panostettuna tai vanhempiaan miellyttääkseen 18 vuotiaana kangaspakan päälleen. Sen jälkeen hän on ensisijaiseti romani eikä mitään muuta - lopun elämäänsä. Entä miehet? Heillä on heimon kunnia puolustettavanaan ja sitä varten pitää olla puukot ja aseet aina käyttövalmiina. Tällainen elämä vie heidät päihteiden ja rikosten pariin ja kohta on linnakierre valmis. Tätäkö heille haluat?

Tänne tulleet muslimit pukevat tytöt muslimiasuihin jo päiväkoti-iässä. Kuinka he voivat kotiutua tänne pakotettuina ensisijaisesti muslimeiksi? He ovat ihan samassa tilanteessa kuin Suomen romanit - vailla omaa tilaa, vangittuina tiettyyn rooliin, jossa suomalaisen yhteiskunnan täydellä jäsenyydelle ei juuri jää tilaa.

Sen vuoksi on yhteiskunnan katkaistava kierre pakottamalla, kun se ei muuten onnistu. On laitettava päiväkoteihin ja kouluihin ehdoton päähinekielto. Ei edes pipoja sisätiloissa - tulee sekin typeryys poistettua samalla. Vain näin lapsista kasvaa aikuisia, jotka eivät pakota omia lapsiaan kaapuihin ja oman kivikautisen ns. kulttuurinsa vangeiksi.

Olen lukenut koraanin kannesta kanteen, eikä se ollut miellyttävä kokemus. Koraania on verrattava Uuteen Testamenttiin, eikä Vanhaan Testamenttiin. Olen lukenut myös ne molemmat, vaikka en kuulu kirkkoon, enkä usko mihinkään jumalaan. Koraanilla ja UT:lla on ero kuin yöllä ja päivällä, eikä koraanilla ole oikeastaan mitään yhtäläisyyttä UT:n kanssa, sen sijaan VT:n kanssa löytyy yhtäläisyyksiä.

Koraanissa kehotetaan tappamaan ihmisiä - kokonaisia ihmisryhmiä. UT:ssa ei kehoteta tappamaan ketään, päinvastoin kielletään. Islam onkin viheliäinen, barbaarinen "uskonto". On aina ollut ja on sitä kaikkialla maailmassa, koska on olemassa vain yksi koraani, eikä se siitä miksikään muutu tulkittiinpa sitä miten tahansa. Ainut oikea tulkinta sille olisi, että se ei ole minkään jumalan sanaa sellaisenaan, eikä mitenkään, koska Muhammed oli ihan omatekoinen profeetta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä