keskiviikkona 29.09.2010

Na'am,sivistynyt suomalainen. Ei saa kirjoittaa kuin suomeksi,mutta tiedän,että VAIN arabiankieli on hyväksyttävää. Sen vuoksi en voi ymmärtää,miksi tällaista käännös esitystä islamista ja koraanista edes tarjotaan ylen asemalla! Sehän on pelkää käännös islamia ja siten "väärennöstä." Miten Anas ja Isra suostuivat tähän? Ei kai Suomessa pakoteta mihinkään...siellä käydessäni näen muslimeita pukeutuneina ihan koko burqaan.
Islam kunnostautuu ihan ylivoimaisella tavalla sellaiseksi väkivallaksi,ettei muut siihen pysty! Tänäänkin oli uutisissa,että Eurooppaan on suunnitteilla ollut iso terrori isku.Juutalaisetko ne olivatkin asialla?
Mieheltäsi saat todella aivopesemätöntä ja puolueetonta näkemystä maailman asioista!! Justiinsa! Minäkin olen saanut infoa kaiken maailman asioista muslimeilta täällä. Sattuu olemaan melko paljon ympärillä näes.
Sen olen huomannut,että kun pienestä asti tolkutetaan,että toisuskoiset ovat likaisia ja juutalaiset ovat kaiken pahan alku ja juuri,niin se jättää ajatus maailmaan jälkensä. Koraani ja mullat moskeijoissa ja televisiossa ovat hoitaneet homman "kotiin".

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä