torstaina 30.09.2010

Tuli taas itseään muita sivistyneempänä pitävältä pitkä pötkö hölynpölyä. Etkö osaa tiivistää asiaasi? Tiiivistämällä olisit selvinnyt murto-osalla vuodatuksestasi ja samalla säästänyt muut hölynpölyn lukemisen vaivalta.

Jos ajattelet, että kristinusko ei ole islamia parempi, niin et todellakaan tunne kumpaakaan. Ehkä kuitenkin ymmärtänet, että on verrattava koraania ja Uutta Testamenttia. Lue ne ja kommentoi sitten - anna UT myös miehellesi luettavaksi. Jos miehesi on tapamuslimi, niin liekö hänkään koraania kannesta kanteen lukenut. Viittaat usein Hitleriin ja aina sellaisissa yhteyksissä, että paljastat historian tietämyksesi olemattomaksi.

Ei minun tarvitse muuttaa suhtautumistani, vaan päättäjien niin, että huivit ja kaikki uskonnollinen pukeutuminen kielletään päiväkodeissa, kouluissa ja yliopistoissa. Tiedoksesi että huivit on kielletty jopa joissain muslimimaissa. Kielto estäisi myös romanityttöjä pukeutumasta röijyihinsä jatko-opinnoissaan, jos he sellaisiin hakeutuvat.

Turha siitä on työnantajia syyttää, jos töitä ei löydy. Ei niitä löydy helposti kantasuomalaisillekaan. Olen asunut itsekin suuren osan elämääni ulkomailla, joten tiedän mitä se on. Väitteesi että kieltä ei opi, jos ei ole töitä, on hölynpölyä, kuten monet muutkin väitteesi. Kaikkiin töihin ei tarvita täydellistä kielitaitoa, mutta yleensä pitää ymmärtää heti, mitä sanotaan, muuten tulee taakaksi koko työyhteisölle. On siis selvää, että työnantaja ei palkkaa sopimattomia työntekijöitä. Miksi pitäisi? Ei työnantajan päätehtävä ole työllistää.

Minulla ei ole mitään maahanmuuttajia vastaan,jos tulevat tänne työn perässä tai avioliiton kautta. Sen sijaan pakolais- ja turvapaikkatouhu on rahanhaaskausta. Samalla rahalla voisi paikallisesti auttaa ainakin satakertaisesti, ellei peräti tuhatkertaisesti. Myös Pekka Haavisto on sanonut, että pitäisi auttaa paikallisesti, eikä raahata tai houkutella ihmisiä toiselle puolella maailmaa. Nykyinen touhu on järjetöntä, varsinkin kun tiedetään, että eniten apua tarvitsevat jäävät sitä ilman, kun taas ne, jotka pärjäisivät lähtömaissaankin, tulevat Eurooppaan rasittamaan veronmaksajia.

Jos kehitysavusta puhutaan, parasta kehitysapua olisi, että hedelmällisessä isässä oleville naisille lyödään 10.000 euroa kouraan, jos suostuvat sterilisaatioon. Jokaista syntynyttä kohti miinusta 2.500 euroa, joten neljän lapsen jälkeen ei mitään. Syntyvyyden vähentäminen on elämän ja kuoleman kysymys varsinkin Afrikassa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä