perjantaina 01.10.2010

En vaan ymmärrä miksi teitä haittaa se, että joku ei syö sianlihaa. Kukaan muslimi ei ainakaan koskaan minulle ole alkanut sanomaan, että en saa syödä sianlihaa. Ja mitä hemmetin väliä sillä on loppujen lopuks mihin muslimit uskoo ja kuka sen koraanin on kirjottanu? Haittaako se teitä vaikka joku uskoo pyhään paskapökäleeseen? Jos se heidät tekee onnelliseksi niin mitä me olemme ketään arvostelemaan.
Ja hölmö minä, kun luulin, että kulttuureihin tutustuu juuri kyseisessä maassa olemalla ja ihmisten kanssa keskustelemalla. Pitääkin varmaan siirtyä tänne nettiin niitä kulttuureja opiskelemaan.
Hauva hau: Enpä ole vielä yhtään luku tai kirjoitustaidotonta kohdannut suomea opettaessani. Ja tiedän todellakin sen kulttuurin monissa maissa, että asiat ei todellakaan tapahtu nopeasti. En puhunutkaan muslimeista työntekijöinä vaan noin yleisesti maahanmuuttajista ja mm. burmalaiset ovat pääosin todella ahkeria ja he eivät yleensäkään puhu edes englantia ja tekevät työn 2 kertaa suomalaista nopeammin.
Ja jos osa muslimeista ei kestä kritiikkiä omasta uskonnostaan tai hallitsijoista niin eivätpä ole ainoita. Samaan syssyyn menee vaikkapa ne osa amerikkalaisista ja menepäs Pohjois-Koreaan. Siellä kyllä pääset ammutuksi nopeasti jos mitään sanot mihinkään vastaan. Eikä taida Kiinassakaan kovin vapaata se puhuminen olla. Mutta tuokin on varmaan vain ja ainoastaan islamin ja muslimien vika. Ja kyllä minua aivopestään kotona koko ajan ja mistään muusta ei puhutakaan kuin islamista. Eipä mieheni ole kertaakaan tyrkyttänyt minulle yhtään mitään ja jos se on aivopesua, että kertoo oman näkemyksensä kun KYSYTÄÄN niin sittenhän me kaikki täällä aivopestään toisia.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä