lauantaina 02.10.2010

Jo elätte ihme kuvitelmissanne jos luulette, että joka ikinen muslimi maa vainoaa muita uskontoja ja haluaa valloittaa maailman islamilla. Enpä ole itse siihen vielä törmännyt lukuunottamatta Saudi-Arabiaa. Enkä edelleenkään ole väittänyt itseäni minkään maan, kulttuurin tai uskonnon asiantuntijaksi. Kerron vain asioita mitä itse olen huomannut ja kokenut. Mieheni kotimaassa on myös katolilaisia kirkkoja, joista valtio pitää hyvää huolta. Valtio pitää myös kristittyjen hautausmaista todella hyvää huolta. Iranissa esim. asuu juutalaisia vaikka se nyt ei ole kovinkaan ihanteellinen maa miltään kantilta. En kylläkään tiedä millaiset olot siellä on juutalaisilla. Kertokaapa minulle ne maat tai muslimit, jotka haluaa koko maailman kääntyvän islamiin? Ja mistä tämän ajatuksen olette saaneet? Minä en kyllä moiseen ole törmännyt. Ei tässäkään ohjelmassa kukaan muslimeista koittanut saada ihmisiä kääntymään muslimeiksi tai jauhanut mitään, että islam on ainoa oikea uskonto. Koraani vaan sattuu olemaan pyhä muslimeille ihan niinkuin raamattukin on joillekin kristityille ja kun joku koskee jonkun pyhään siitä suututaan. Jokaisella on jotain pyhää elämässään ja jos joku sitä pyhää loukkaa niin varmaan esim. monet suomalaiset haluaa silloin vähintään vetää turpaan.
Yksi Anonyymeistä: Voi voi kun tämä tyttörukka koitti vaan sanoa, että on muitakin kuin muslimimaita, joissa hallitsijaa ei arvostella ja amerikkalaisissa tarkotin sitä, että patrioottiset amerikkalaiset eivät itse siedä minkäänlaista kritiikkiä esim Bushista. Sen olen huomannut kun olen jutellut sellaisten kanssa. Olen vetänyt tähän muitakin maita ja uskontoja mukaan ihan vaan siksi, että kukaan ei kuvittelisi, että muslimit ovat ihan kaiken takana. Ilman islamiakin ihmiset tappaa ja sotii ja sortaa. Tekeepä sitä kukin sitten minkä nimissä. Ihan varmasti on ihmisiä, jotka tekevät kauheuksia kristinuskon nimissä, mutta luuletteko, että siitä uutisoidaan kristityissä maissa.
Minun elämä on ainakin paljon mukavampaa ja leppoisampaa avoimella mielellä muita kulttuureja ja uskontoja kohtaan kuin käydä jotain ihmeellistä vastustussotaa. Onnea vaan siihen ahdasmieliseen elämään.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä