lauantaina 02.10.2010

Viimeinen jakso paljasti sen tunnetun tosiseikan, että muslimit heittäytyvät tietämättömiksi, kun heiltä tivaa koraanin kohtia, jotka ovat epämiellyttäviä länsimaalaisille. Niinpä myöskään Anas ei ollut edes ymmärtävinään Kristiinan selviä kysymyksiä, jotka perustuivat tosiasioihin.

Jos muslimit itsekin häpeävät koraaninsa ja Muhammedin väkivaltaisuutta, niin miksi eivät puhdista uskontoaan niistä, kun kuitenkin esittelevät auliisti koraanin niitä kohtia, joiden tietävät kuulostavan hyviltä esim. kristittyjen korvissa.

Anas kertoi kannattavansa sharia-lain käyttämistä myös Suomessa. Hän siis tarkoittaa, että täällä pitäisi ryhtyä noudattamaan lakeja, joita käytettiin 1400 vuotta sitten Arabian niemimaalla. Länsimissa on taisteltu pitkään ja hartaasti, että ollaan päästy eroon moisista primitiivisistä "laista". Olen aina ollut sitä mieltä, että liika koraanin lukeminen sumentaa arvostelukyvyn. Tästä on esimerkkejä vaikka kuinka paljon. Ikävä kyllä Suomessa voi toimia lääkärinä mies, jonka arvostelukyky on selvästi alentunut - sääli hänen potilaitaan.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä