Miten lääkäri ei tiedä että sianlihan rasvakoostumus on terveellisempi kuin esim. naudanlihan koska siinä on enemmän monityydyttyneitä (pehmeitä)rasvahappoja. Sianliha kiellettiin koska se pilaantui helposti kuumissa maissa ja myös sen kypsentäminen vaatii korkeamman lämpötilan kuin muut lihat.
Kaikenlainen tiedon salaaminen johtaa uskottavuusongelmiin kun seuraava sukupolvi täällä kouluissa saa asiallista tietoa.
sunnuntaina 03.10.2010
Miten lääkäri ei tiedä että sianlihan rasvakoostumus on terveellisempi kuin esim. naudanlihan koska siinä on enemmän monityydyttyneitä (pehmeitä)rasvahappoja. Sianliha kiellettiin koska se pilaantui helposti kuumissa maissa ja myös sen kypsentäminen vaatii korkeamman lämpötilan kuin muut lihat.
Kaikenlainen tiedon salaaminen johtaa uskottavuusongelmiin kun seuraava sukupolvi täällä kouluissa saa asiallista tietoa.
– Anonyymi (ei varmistettu)