maanantaina 04.10.2010

Nimerkkini Tasa Arvo viittaa tässä yhteydessä siihen, että uskontoja on kohdeltava tasa-arvoisesti. Se tarkoittaa, että islamia on voitava ruotia ihan samoilla säännöillä kuin muitakin uskontoja. Täm ei kuitenkaan näytä sopivan muslimeille, vaan he vetävät herneen nenäänsä jo pienistäkin asioista.

Esimerkiksi Muhammed-pilakuvien kaltaisia kuvia on julkaistu muista uskonnoista ja niiden ns. pyhistä henkilöistä jo vaikka kuinka kauan ja kuinka paljon ilman että niistä olisi noussut suurempaa kohua. Mitä tekivät muslimit? Masinoivat mielnosoituksia, joissa kuoli ihmisiä, värväsivät tappajia ja tekivät kaikkensa muistuttaakseen pilakuviaan. Siinä he todella onnistuisvat.

Sinun on turha opettaa minua koraanin ja Uuden Testamentin eroista ja yhtäläisyyksistä. Koraanista löytyy todella paljon väkivaltaan kehottavia kohtia, joita ei yksinkertaisesti voi tulkita mitenkään muutoin, kuin ne on kirjoitettu. Joka on muslimi, joutuu hyväksymään koraanin sellaisena kuin se on. Ei siitä pääse mihinkään. Jos ei hyväksy koraania, ei pidä hyväksyä myöskään islamia.

Islamista luopuminen on länsimaissa mahdollista ja erittäin viisasta, sillä en minä ainakaan voi suhtautua satuihin uskovaan kovinkaan vakavasti. Jos uskonnon sisältö olisi toinen, asia olisi minulle jokseenkin yhdentekevä. Islam ei ole kuitenkaan harmiton, vaan vaarallinen uskonto, sillä ensiksi se tuohoaa ihmisen oman tahdon ja ajattelukyvyn. Sen jälkeen ihminen onkin helppo nakki esim. itsemurhapommittajien värväreille.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä