keskiviikkona 10.11.2010

Aaaah!!!
Ihana tuoksu tällä sivustolla!
Tuoksu jota rakastan eniten.
Tuoksu jota kaipaan ja en koskaan saa tarpeeksi.
Tuoksu joka saa niskavillat pystyyn mielihyvästä
Se tuoksu on pelko...

Luettuani kaikki viestit tällä sivustolla huomaan, että te rakkaat lampaat pelkäätte ja hölmöimmät eivät edes tajua pelkäävänsä vaan uhittelevat ja machoilevat, koska pelkäävät. Mutta kuten susi keskellä lammasaitausta pelottaa lampaita, se myös syö niitä yksitellen, kunnes ei ole yhtään lammasta jäljellä. Mitä susi tekee sitten? Siirtyy seuraavaan paikkaan ja jatkaa lampaiden syömistä hymyssä suin... Viisaimmat ehkä tajusivat, mutta teille hieman hitaimmille lampaille tässä pientä purtavaa:

-Islamia on arvuuteltu maailman nopeiten kasvavana uskontona maailmassa.
-Vuositasolla kasvua on hieman yli 1-2% koko maailman väestöstä
-arviolta heitä on 1,5 miljardia, yli 20% maailmasta, toisin sanoen, joka viides
-Pelkästään USA:n musilimeista 25% on kääntyneet muslimiksi

Joten jokainen lammas varmasti ymmärtää, että sukunsa seuraavassa 1-3 polvessa on hyvin todennäköistä, että siellä on muslimi siittämässä jälkipolvea. Sehän tarkoittaa, että asia mitä pelkäätte ja vihaatte niin suunnattomasti on väistämätön paha/hyvä(valitse itse). Se on ovellanne ja ette edes todellisuudessa ymmärrä sitä. Katsokaa tyttäriänne, katsokaa hyvin, sillä he ovat juuri ne, jotka kantavat siemenen kehtoon omaan turvallisen linnaanne muurien sisään ja kuihduttaa perimänne ja sukunne. Hitaasti, mutta varmasti...

Nukkukaa hyvin lampaat, nukkukaa, mutta muistakaa; Menu on uusi ja pääruokana on lammasta (kuten ramadanin päätyttyä teurastetaan ja syödään juhlien kuin huomista ei olisi, hauska sattuma...)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä