perjantaina 24.09.2010

Myytti islamista rauhanuskontona on väärinkäsitystä ja muslimien tietoista propagandaa. Muslimit itse kyllä tietävät, että sillä tarkoitetaan sitä, kun kaikki maailman ihmiset on käännytettty muslimeiksi. Tällöin heidän mielestään vallitsee rauha. Tämä on lapsellist kuvittelua, johon vain muslimit pystyvät. On nimittäin niin, että kyllä muslimit osaavat sotia keskenänkin vallan mainiosta - ovat aina osanneet.

Monet ei-muslmit ovat langenneet tähän rauhanuskontohöpinään, jota muslimit ovat tietoisesti käyttäneet propagandansa välineenä varoen visusti paljastamasta, että mistä siinä on perimmältään kyse. Tähän ovat langenneet hyvin monet johtavatkin poliitikot - muistan esim. Harri Holkerin toistaneen tuota valhetta totuutena.

Suomalaisten sympatiat muslimeille saivat alkunsa suomettumisen aikaan, kun Neuvostoliitto harjoitti kommunismin levittämistä arabimaihin ja syntyi ns. arabisosialismi. Kun USA tuki Israelia niin NL tuki kylmän sodan hengessä tietenkin Israelin vihollisia. Kaikki vasemmistolaiset piirit tietenkin myötäilivät NL:n näkemyksiä ja alkoivat liehakoida esim. palestiinalaisia, vaikka nämä olisivat tehneet millaisia hirmutekoja tahansa. Israelille ei haluttu antaa mahdollisuutta edes puolustatumiseen.

Kun Yleisradio oli miehitetty vasemmistolaisilla, niin kaikki kirjeenvaihtajatkin olivat vasemmistolaisia ja välittivät tietenkin punalasien lävitse näkemiään tapahtumia puna-aatteen ja NL:n hengessä. Kun tätä jatkui vuosikymmeniä, ei ole ihme, jos suomalaisilla on erityisen vinoutunut käsitys maailmasta ja erityisesti Lähi-Idästä ja muslimeista ylipäätään.

Kun Israelin puolustusministeri vieraili Suomessa, kaikki ministerit Johannes Virolainen mukaan lukien pötkivät pakoon kuka minnekin, ettei vaan tarvinnut tavata häntä. Sen sijaan tänne haalittiin palestiinalasiten edustusto ja Arafatin vieraillessa tällä, kaikki olivat kilvan pussailemassa häntä.

Nyt kun NL on kuopattu ja suomettuminenkin vetelee vimeisiään, eikä YLE:ssä ole enää juuri jäljellä punatoimittajia, olisi aika katsoa maailmaa sellaisena kuin se on. Maailma on nyt sellainen, että sitä ei uhkaa mikään muu kuin islam - tuo "rauhanuskonto". Olisi myös aika tunnustaa, että mikä islam on: se on Muhammedin keksimää alusta loppuun aina jumalaansa myöten. Muhammed ei ollut mikään profeetta, eikä koraani ole todellakaan minkään jumalan sanaa, vaan Kalevalaan verrattava kirjanen - tosin sitä paljon huonompi ja lapsellisempi.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä