maanantaina 06.09.2010

Tuosta Ramadanista: Sen tarkoitus on,että tietäisivät miltä niistä ihmisistä,joilla ei ole ruokaa,tuntuu.
Mutta kun ne nälkää näkevät eivät voi syödä myöskään auringon laskettua! Sitäpaitsi ne yö syömingit ovat oikein ruokaorgioita,joissa ruokaa menee hukkaan kilo kaupalla,kun sitä pitää olla yli äyräiden.
Ja toinen tarkoitus on,etta tultaisiin lähelle Jumalaa,täällä Allahia. Toivoisin todella,että paikalliset jäisivät asumassani muslimimaassa koraania lukemaan kotiin,mutta Shopping Malls ovat täynnä ääriään myöten Eid vaatteita ostavia ihmisiä. Liikenne vie hermot! Ylipainoiset nutrionistit ja imaamit kehottavat televisiossa syömään vähän ja terveellisesti. Kun näkis vaan! Ruokakaupat ovat asiakkaita täynnä kuin olisi ruokapula tulossa. Mihin sitä varastoidaan kotona,ihmettelen! Kaupat ovat kaikki auki kello 2.00 aamulla. Näin ehtivät päivällä nukkuvat yöllä ostoksille sitten kun paasto on rikottu. Myyjät ovat täällä päin kristittyjä intialaisia tai filippiiniläisiä,joille tämä on erittäin rasittavaa,kun työpäivät ovat huimasti pidentyneet.
Ja muistakaa,kukaan ei saa päivällä julkisesti juoda täällä vettä vaikka lämpötila on yli 40 astetta! Ei saa juoda vaikka olisi kristitty suomalainen tai hindu intialainen,niin se on lailla rangaistava teko täällä.
Ihanaa,että tämäkin lysti loppuu kuunkatsonta komitean päätöksellä joko torstaina tai perjantaina.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä