perjantaina 10.09.2010

SYYSKUUN 11. PÄIVÄ TULEE, OLETKO VALMIS? Itse mieluummin totean, JEESUS TULEE, OLETKO VALMIS? Tämä toteamus on meille Suomalaisille paljon tutumpaa mutta Jeesuksella ei ole mitään tekemistä syyskuun 11. päivän kanssa. Hänen paluunsa ei liity mitenkään tähän yhteen tragedian päivään.

Koitan käsitellä Islamia Euroopassa ytimekkäästi, kiertelemättä. Saksan Liittotasavallan pankin yksi johtokunnan edistaja, Sosiaalidemoksraattinen (seikka joka on salattu Suomalaisessa mediassa) Thilo Sarrazin totesi mm. että MUSLIMIT EIVÄT KOSKAAN TULE LÄNSIMAISTUA, TAI EDES TAHDO EUROOPPALAISTUA. Mielestäni tässä toteamuksessa ei ole mitään rasismia, sillä asiahan on juuri näin ja kaikki sen lähes itsessään tiedostovat. Harva vaan tohtii sanoa sitä julki. Muslimien ei tarvitse luopua uskostaan ja keskeisistä tavoistaan mutta heidän on siten kyettävä muuntumaan, että uskonto ja kulttuuri saadaan istumaan Eurooppalaisuuteen. Ihan kuin Kristillisyyskin on mukautunut maallistuneeseen maailmaan virtauksiin. Avoliitot, naispappeus, homoseksualismi jne.

Thilo Sarrazin totesi myös, että muhamettilaisten lisääntyessä Saksalainen perimä heikkenee. Saksalaisen suusta todettuna tämä kuulostaa tietysti ntasi-ideologialta MUTTA NÄINHÄN SE ON! Saksalaisuus sen enempää kuin SUOMALAISUUS ei voi olla kiinni kansallisuudesta, vaan RODULLISUUDESTA. Suomenkin kansalaisuuden voi saada kuka tahansa mistä päin maailmaa mutta ei se tarkoita sitä, että hän olisi SUOMALAINEN. Eurooppalaisten kansallisvaltioiden kansojen omat geenit, perimät jne. alkavat vääjäämättä katoamaan kansojen sekoittuessa. Thilo Sarrazin on oikeassa kun hän kysyy kirjassaan Deutschland schafft sich ab, Lopettaako Saksa itsensä? Siis SAKSA?

Britannian entinen pääministeri Tony Blair on todennut radikaalin Islamin olevan, ei ainostaan Euroopan vaan maailman suurin uhka!

Mielestäni vain maallistunut Islam voi istua Eurooppalaiseen maailmaan kuin Suomalaiseen yhteiskuntaan.

Suomessa on vallalla kummalliset oman kulltturin vihaamisen periaatteet. Kun Lohjan kaupunki julkaisi uuden sloganinsa, että Lohja on hyvä paikka Suomaiselle, tästä nousi meteli. Nousi meteli, että eikö Lohja ole sitten hyvä paikka Venäläiselle, Virolaiselle tai Somalille? Vastakysyn. Eikö heistä pitäisi Suomessa ollessaan tulla myös Suomalaisia?

NYKYINEN "HAJOTA JA HALLITSE" MENO KANSAINVAELLUKSINEEN JOHTAA SUOMESSA SUOMALAISET TUHOISIIN SEURAUKSIIN!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä