lauantaina 11.09.2010

Surullista, että ihmiset lukevat Koraania, ymmärtämättä siitä mitään. Miehen ja naisen välinen seksi on islamissa täysin puhdasta, kun se tapahtuu avioliitossa. Seksin jälkeen on kuitenkin peseydytävä ennenkuin ryhtyy rukoilemaan, jotta ihminen ei olisi seksin eritteissä ja hajuissa rukoushetkellä. Samoin on pestävä elimistöstään kakan ja virtsa jäänteet eli wc:ssä käynnin jälkeen ihminen on myös epäpuhdas tavallaan. Tämä kunnioituksesta Jumalaa kohtaan. Vai tulkitsetko tämänkin niin, että islamissa WC:ssä asiominen on pahasta?
Muutkin suurat tulkitset aivan päin prinkkalaa, mutta ihmisellä jolla ei ole halua eikä kiinnostusta ymmärtää ei totisesti tule koskaan ymmärtämäänkään.
Moniavioisuus toteutuu länsimaissa siten, että otetaan yksi vaimo ja sitten käydään huorissa. Islamissa moniavioisuudella on historiallinen tausta, siinä pyritään suojelemaan yksin jääneitä naisia ( orpoja, leskiä jne. ) jotka saattaisivat ajautua miesten hyväksikäytettäväksi. Avioliitossa heille taataan vaimon juridiset oikeudet ja turvallinen elämä. Moniavioisuus ei ole islamissa mikään pyrkimys, vaan tietyissä tilanteissa sallittu ratkaisu. Jos naisella olisi useita puolisoita syntyisi paljon sosiaalisia ongelmia, esimerkiksi isyyskysymys. Tietysti on todettava, että tuohon aikaan ei vielä tehty DNA-määrityksiä. Naiselle kyllä kävisi aika raskaaksi tehdä lapsia neljälle miehelle....

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä