perjantaina 17.09.2010

Olen itse muslimi ja olen käynyt ihan naisten uimahallissa ja olen ollut ihan normaali uimapuku päällä , enkä ole koskaan käyttänyt tai edes nähnyt mitään tollasii ihme uimapukuja. Noi oli naurettavia pukuja ja isra kun vei naiset uimahalliin jossa ei ollut muita naisia niin hän olisi voinut kertoa ja antaa naisten olla ihan normissa uimapuvuissa koska islam ei kiellä naisia pukeutumaan uimapukuun keskenään niille tarkoitetussa tilassa. Ottaen huomioon että naisten ei tarvitse pukeutua hijabiin keskenään muutenkaan. Ehkä Shiija muslimit eroavat tossa asiassa Sunna mislimien kanssa Isra on Sunna muslimi joka on ehkä kriittisempi ton asian suhteen, mutta mielestäni Haiderin olisi pitänyt ottaa kantaa asiaan ja kertoa mitä mieltä tai pikemminkin mitä shiia muslimit toteuttavat asian islamissa ja miten se kuuluu toteuttaa.

Vielä siitä mitä se "lentäjä" sanoi toisen tai kolmannen vaimon ottamisesta ei ole oikein itse Isra sanoi että nainen/vaimo kun saa tehdä miehen kanssa avioehtosopimuksen jossa hän voi kieltää kokonaan miesta ottamasta itselleen toista vaimoa ja nainen voi erota mieheltä jos mies rikkoo avioehtosopimuksen.

Yleisesti perussuomalaiselle Erottakaa nyt ISLAM JA KULTTUURI ne on ihan eri asiaa, sitä on ohjelmassa yritetty ottaa esille mutta mielestäni ei tarpeeksi hyvin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä