lauantaina 18.09.2010

Suomessa lienee suuri osa muslimeista noita islamisteja, koska esimerkitsi pukeutumiskoodi on niin tärkeä. Islam ei kuulu Eurooppaan. Islam ei säätele vain tavallisen muslimin elämää, vaan levittää paholaisen lonkeronsa myös muiden ihmisten elämään. En enää voi matkustaa edes SAS:lla, kun ovat siirtyneet halal-lihaan. Pakko- ja väkivaltaideologiana islam yrittää meidätkin, jotka pidämme islamia vain totalitaristisena ideologiana, saamaan noudattamaan sääntöjään. En hyväksy erillisiä naisten uimahallivuoroja, enkä missään tapauksessa erillisiä vuoroja musliminaisille.
"Erottakaa nyt ISLAM JA KULTTUURI ne on ihan eri asiaa, sitä on ohjelmassa yritetty ottaa esille mutta mielestäni ei tarpeeksi hyvin." Näitä kahta ei voi erottaa toisistaan, kulttuuri ja uskonto kietoutuvat erottamattomasti yhteen islamissa. Ihan maltilliseen islamiinkin liittyy näitä fundamentalistisia piirteitä. Eikä kukaan voi sanoa, missä on islamismin ja islamin raja, jokainen muslimi voi helposti luisua islamismin puolelle. Minusta jo naisen huivin käyttö vapaassa maassa tekee hänestä islamistin eli ääri-islamilaisen.
Eiköhän kielitaitoinen maahanmuuttaja saa työvoimapulasta kärsivässä maassa työtä, jos haluaa sitä tehdä. Selittävät vaan, koska ovat tottuneet selityksillään saamaan vapaan ylöspidon. Tässäkin perheessä kuusi jää aamuisin kotiin, ja huomioita oli liasta. Islamiin kuuluva puhtauskin on vain myytti, olen sen verran matkustellut muslimimaissa, enkä ymmärrä sotkuisuutta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä