sunnuntaina 22.08.2010

Palaute: Itke rakastettu maa nimimerkille. Olen kanssasi HYVIN samaa mieltä. Koko ohjelman idea saattaa ensin tuntua käsittämättömältä pilalta mutta tämän jälkee iskee brutaali epäluulo, että "hemskatti, tämän ohjelman jumalat saattavat olla tosissaan ajattelunsa suhteen?" Suomessa on totuttu viimeiset 20 vuotta menemään siitä, missä aita on matalin ja jos ruoho aidan takana on vihreämpää. Siis Suomeksi, että jos maamme islamilaistuisi, ei meille syntyisi ristivetoa islamilaisten maahanmuttajien kanssa? Käsittämätöntä ja erittäin vaarallista houreilua ja vapaudella leikittelyä. Sama kuin antaisi ladatun revolverin 5 vuotiaan käsiin...

Islam on VALLOITUSUSKONTO. Islamin AINOA päämäärä ja olemaasolon perusta on LAAJENTUA. Jo Muhammed ilmaisi Koraanissa, että vihollisen saa epäröimättä tappaa = siis MESTATA (eroittaa pää ja vartalo toisistaan ikuiseksi ajoiksi) jos tämä kieltäytyy kääntymästä muslimiksi. Vangiksi joutuneet neuvosto-armeijan sotilaat kokivat tämän kysymyksen ja sen seurauksen päät eroittavasti 80-luvulla Afgatanistanissa. Lisäys: pään irti varatalosta mestaamisen lisäksi islamilaisessa kulttuurissa on suosittua kurkun auki veto ns. korvasta korvaan. Tämän koki viimeksi yksi Al-Qaidan vangiksi joutunut Amerikkalainen median edustaja.

Se on kumma juttu meidän yhteiskunnassa. Jos Kristinuskoa annetaan jonkun tv-ohjelman välityksellä, heti nousee metakka että miksi USKONTOA PAKKOSYÖTETÄÄN MEIDÄN MAKSAMILLA TV-LUPAVAROILLA? Mutta kun on kysymys Islamista, Budda, Hindu-uskonnoista yms. niin kas kummaa, kyse on KULTTUURISTA joka on sivistävää ja suoranainen kansalaisvelvollisuus tutustua. Kouluissa puidenkin palvominen on tärkeämpää kuin sanoma Jeesuksesta. Onneksi Jumalan "kädet" ovat pitkät ja aika rajallista.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä