lauantaina 11.09.2010

Kristilliseltä kannalta islam on antikristillinen ja pakanallinen uskonto. Ei ole lainkaan mahdollista, että Jumala olisi kumonnut kaikkien aikaisempien profeettojen sanoman ja lähettänyt lopuksi yhden, joka yksin on oikeassa. Raamattu oli olemassa jo hyvin kauan ennen Koraania ja siinä varoitetaan vääristä profeetoista, jotka vääristävät Jumalan kirjoitetun Sanan. Koraanissa olevat maininnat Raamatun henkilöistä ja kertomuksista ovat muuttaneet muotoaan. Koraani on väärennös. Koko islam on täynnä valheita. Muslimit ovat eksytettyjä ihmisiä. Muhammed ei ymmäränyt Raamatusta mitään.
Mitä Muhammediin tulee, hän ei ollut mikään pyhimys, kuten islamilainen maailma vakuuttaa. Islamin oma perimätieto ( ei siis kristityjen keksimä) kertoo, miten Muhammed ryösteli karavaaneja, murhasi ja salamurhautti ihmisiä, otti toisen miehen vaimon itselleen, piti 23 naista vaimonaan, nai 6 vuotiaan tytön jne.

Muslimit kaupittelevat islamia rauhan uskontona, mutta katsokaa hyvät ihmiset islamilaisten maiden arkipäivää. Jos islam on rauhan uskonto, miksi muslimien keskuudessa on kaikkein rauhattominta maailmassa? Aika hyvä kysymys. Ei se suinkaan ole amerikkalaisten tai juutalaisten syytä. Palestiinalaisetkin sotivat toisiaan vastaan.Terroristit ovat ottaneet oppinsa Koraanista, joka käskee tuhoamaan viholliset. Sattuuko joku teistä tietämään, että islamin suvaitsevaisuus on yksi suurimpia valheita maailmassa? Ei tarvitse olla kuin pienen pieni lipsahdus jonkun huulilta, niin kohta vaaditaan kuolemantuomiota. Kristittyjä tapetaan jatkuvasti islamin maissa, kirkkoja poltetaan jos niitä yleensäkin on olemassa jne. Muslimit uhkailevat heti, jos joku sanoo totuuden.

Ylen muslimiohjelma on suurta typeryyttä toimittajalta, joka ei käsitä mitään islamin todellisuudesta.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä