sunnuntaina 12.09.2010

"Mitä Muhammediin tulee, hän ei ollut mikään pyhimys, kuten islamilainen maailma vakuuttaa. Islamin oma perimätieto ( ei siis kristityjen keksimä) kertoo, miten Muhammed ryösteli karavaaneja, murhasi ja salamurhautti ihmisiä, otti toisen miehen vaimon itselleen, piti 23 naista vaimonaan, nai 6 vuotiaan tytön jne."

Jos nyt olisit vähän viitsinyt vaivautua tutustumaan siihen kristinuskon Jumalaan, niin huomaisit että pata kattilaa soimaa. Kummankin uskonnon Jumalat taitavat olla aika syvältä perseestä.

Kristityt puhuvat vanhan testamentin Jumalasta lähes eri hahmona kuin mikä uuden testamentin Jumala on. Raamatun Jumala on kuitenkin sama Jumala läpi raamatun. Aabrahamin Iisakin ja Jaakobin Jumala se siellä häärii uudesakin testamentissa koko ajan taustalla. Sama hemmo joka hääri vanhassakin testamentissa. Tämä Jumala on täsmällen yhtä sotaisa, mielivaltainen itsekeskeinen diktaattori kuin mikä tahansa allah joka tahtoo tuhota vääräuskoiset. Raamatun Jumalan mielenliikkeet ovat vähintäänkin mielenkiintoisia kun siihen raamattuunsa vähän tutustuu. Kun Jumala esimerkiksi päätti tuhota Sodoman ja Gomorran (homostelun ja irsatilun takia) hän katsoi Lootin niin hurskaaksi Jumalan mieheksi, että hän päätti säästää tämän hengen ja lähetti kaksi enkeliä pelastamaan hänet tuholta. Loot oli insesti- isä, joka tarjosi kaksi neitsyt tytärtään gomorran mieslaumoille raiskattavaksi säästääkseen kaksi enkeliä gomorran mieslaumojen raiskaukselta. Koko tarina löytyy täältä: http://ftp.funet.fi/index/bible/fi/1992/1Moos.19.html Jumalalle Loot oli niin rakas ja tärkeä, sekä hurskas että hän ansaitsi kuolemalta säästämisen.

Läpi vanhan testamentin aabrahamin iisakin ja jaakobin Jumala siunaa ja valitsee silmäteräkseen aina sen tyypin, joka on käyttäytynyt kaikista itsekkäimmin, ja tehnyt pahaa. Jo Eedenin paratiisissa Jumala valehteli suoraan Aadamille ja Eevalle väittäessään, että hyvän ja pahantiedon puusta syödessä he "kuolemalla kuolevat", vaikka niin ei tapahtunut. Jos luet vähän raamattuasi rehellisesti et voi nähdä kristinuskon Jumalaa parempana kuin allah. Kumpikin jumala haisoo, pahasti.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä