perjantaina 17.09.2010

Kuka järkevä ihminen haluaisi koskaan tulla muslimiksi?

Kuka järkevä ihminen vaivautuu kirjoittamaan noin paljon Islamista, jos se ei ole tärkeää?

Ei ihme,että suurin osa muslimeista ovat lukutaidottomia

So?

Kun lukee koraania ja sunneja eli haditheja,ei voi muuta kuin ihmetellä,että jopa jotkut lukutaitoiset länsimaalaiset ovat höynähtäneet tuohon ideologiaan

Eikös Koraaniakin lueta, lukutaitoahan siihenkin tarvitaan

Ja tuo on sairas menettely on islamissa sallittu

Niin mikä menettely?

Muslimithan ovat kyllä saaneet koraanissa luvan valehdella

Missähän kohtaa?

Koraanin (8:30) mu­kaan valehtelijoista parhain on vieläpä itse Allah, joka “punoo par­haat juonet

Tarkoittaa, että kun joku yrittää peitellä Islamia, hänen omansa palaa Islamiin.

antaa muslimeille täyden val­tuu­tuksen valehdella tällai­sissa tilanteissa:

Uskovat älkööt ottako uskottomia suojelijoikseen toisten uskovien sijasta. Joka näin tekee, on sanoutunut irti Allahista, paitsi jos pelkäätte heitä

Miten tuossa jakeessa valehtelu sallitaan?

Naiset joutuvat isla­missa pääasiassa helvettiin

Minkähän takia naiset joutuvat Helvettiin? Katsotaan, kuka vastaa ensiksi oikein. Vihje: Helvettiin ei joudu siksi, että on nainen. Kuka arvaa oikein? Tai tietää.
En tiedä, kuka kirjoittaja on, mutta ainakin hän osaa laskea yksinkertaisia plus-laskuja. Hän ei esiinny omalla nimellään, ilmeisesti pitääkseen yllä kansansatua, että islamin "kritisoimisesta" saa tappouhkauksen.

Minäpä uskallan laittaa oman nimeni.

****

Olisi kiva tietää, mitä sotaveteraanit ajattelevat Kirsikan strippariammatista. Huvittavaa, että useissa sodilla ja diktatuureilla tuhotuissa maissa monet ryhtyvät seksityöläisiksi, valinnasta on aina kysymys.

Kirsikka väittää, että Koraani sallii VALTAVASTI julmuuksia?! Miten valtavasti? Kirsikka ei esitä mitään väitteensä tueksi, ei tainnut Göbbelskään esittää.

Jaksossa ollut sudanilaismies kertoi kyllä opiskelleensa kovasti suomen kieltä, mutta oli vaikea oppia ja strippari väittää hänen leuhkineen, että ei viitsi opetella Suomea.

Kuinka moni suomalainen osaa ruotsia, kuinka moni suomalainen osaa thain kieltä?

Kirsikalla näköjään luulo, että seksuaalisuus on uusi juttu ja ennen ihmiset olivat tiukkapipoja, jotka pelkäsivät seksuaalisuutta, hänen käyttämänsä ilmaus "järkytän konservatiivisia."

Kirsikan kaltaisia naisia oli ennenkin, mutta minkä nimisiä he ovat olleet? Heitä ei kukaan muista. Multa on tukkinut heidän suut.

Kirsikka päästää ajatuspierun, että seksiammattilaisuus länsimaassa olisi jotenkin eri asia kuin ne "jotka on pakotettu siihen." Hän kääntää naisen alistamisen seksiammattilaiseksi olevan "naisen valtaa miehiin" ja naisen hunnuttautumisen indikoivan tätä "valtaa." Miten sitten "naisen alistamista" voi olla olemassa, kuten hän väittää?

Missähän kohtaa Koraanissa sallitaan alaikäisen kanssa avioituminen, kuten Kirsikka väittää?

Ei taida Eija-mummulle tulla mieleen, että naisenkin kunnian mukaista on olla näyttämättä awraansa, vaikka ei olisi paikalla yhtäkään miestä. Ei sen takia, että miehet eivät hillitsisi itseään.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä