lauantaina 18.09.2010

Muhammad kävi 66 sotaa ei-muslimeja vastaan.
Quraizan juutalaiskylässä v. 627 Muhammad mestautti päät katkaisemalla n. 700 juutalaismiestä ja otti näiden vaimot ja lapset orjiksi. Näiden virhe oli ollut se, että he eivät halunneet hyväksyä islamia. (Sahih Bukhari 4:52:280)
Lopulta Muhammad antoi määräyksen tappaa jokaisen eteen sattuvan juutalaisen (Ibn Sa'd, Kitab al-Tabaqat al-Kabir, Vol. 2, s. 37).
Muhammad antoi henkilökohtaisesti käskyjä murhata vastustajiaan. Eräs näistä oli harmiton runoilijatar Asma' bint Marwa, joka oli kritisoinut Muhammadia siitä, että tämä oli tappanut Abu Afak -nimisen vanhuksen. Asma' bint Marwa tapettin yöllä tämän nukkuessa. (Sira Halabiyya)
Vaurautta kerätäkseen Muhammad hyökkäsi karavaanien kimppuun ja valtasi keitaita.
Muhammad selitti: "Sain ohjeen taistella ihmisiä vastaan kunnes he todistavat, ettei ole muita jumalia kuin Allah ja että Muhammad on hänen palvelijansa ja sanansaattajansa, ja kunnes he kääntyvät kohti qiblaa (Mekkaa), syövät mitä teurastamme ja rukoilevat tavallamme.” (Sunan Abu-Dawud 14:2635)
Muhammad antoi muille muslimimiehille luvan ottaa neljä vaimoa (K4:3), mutta hänellä itsellään oli vähintään 13 vaimoa.
Vielä 50-vuotiaana Muhammad pyysi pitkäaikaiselta toveriltaan Abu Bakrilta tämän 6-vuotiaan tyttären Aishan kättä. Kolme vuotta myöhemmin 53-vuotiaana Muhammad alkoi käyttää 9-vuotiasta Aishaa seksuaalisesti hyväkseen. (Sahih Bukhari 7:62:88)
Muhammadin mukaan muslimin rukouksen pilaa koira, aasi, sika, juutalainen, zarathustralainen ja nainen, ellei välimatkaa näihin ole yli kivenheiton verran. (Sunan Abu-Dawud 2:0704)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä