sunnuntaina 19.09.2010

Jokaisen vähänkin järkevän ihmisen pitäisi ymmärtää, että islam perustuu valheelle ja emävalheelle.
Valhe siksi, että Muhammed väitti saaneensa ilmesyksensä enkeli Gabrielilta. Kuka todistaa? Ei kukaan - ei silloin eikä nyt.
Emävalhe islamista tuli silloin, kun koraani kyhättiin kymmeniä vuosia Muhammedin kuoleman jälkeen ja nämä kyhääjät väittivät, että koraani on jumalan sanaa sellaisenaan. Ettäkö olisi olemassa jokin koko maailmankaikkeuden luonut jumala, joka sanelisi moista hölynpölyä. Se jumala ei ole taatusti luonut yhtään mitään, ei edes islamia. Itse asiassa siinä kävi niin, että Muhammed loi itselleen mieluisan jumalan ja uskonnon.

Koko uskonto seisoo siis valheiden päällä. On jotenkin ymmärrettävää, että Muhammedin aikalaiset alkoivat uskoa hänen tarinoitaan. Olot Arabian niemimaalla olivat uskonnon synnylle otolliset: ihmiset olivat pakanoita, tietämättömiä ja taikaskoisia. He elivät keskenään taistelevissa ja toisiaan ryöstelevissä heiimoyhteiskunnissa, joissa yhden ihmisen henki ei paljon painanut. Kun islamiin liittymisessä oli useimmiten vain kaksi vaihtoehtoa, joko liittyminen tai kuolema, ei ole epäselvyyttä, kumpi tuli valituksi.

Nyt kun muslimeita on miljardeja, on uskonnon romuttaminen lähes mahdotonta. Vaikka suuri osa muslimeista onkin tapamuslimeita, eivät he voi julkisesti sanoa luopuneensa islamista, koska siinä voi helposti menettää henkensä, sillä aina on joukossa niitä, jotka uskovat sokeasti ilman epäilyksen häivääkään. Näin on laita varsinkin ns. islamilaisissa maissa, joissa valtio ja islam ovat sulautetuneet toisiinsa.

Länsimaissa pitäisikin ryhtyä tarmokkaisiin toimiin islamin leviämisen pysäyttämiseksi, ennen kuin on liian myöhäistä. Muslimeiden tavoittelema islamilainen maailma, jossa heidän mukaansa valitsee sitten rauha, on jo ajatuksena karmaiseva. Sopii katsoa mikä on tilanne missä tahansa islamilaisessa maassa. En halua kenellekään sellaista kohtaloa, jossa yhteiskuntaa säätelee valheille perustettu uskonto joka on kirjattu pääosin hölynpölyä sisältävään koraaniin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä