sunnuntaina 19.09.2010

Luulisin kuitenkin, että muslimeistakin aika iso osa on tapamuslimeita - on pakko olla.Eivät kaikki muslimit voi olla niin pöhköjä, että uskovat moista hölynpölyä. Ensinnäkin on aivan mahdotonta, että koraani olisi sanasta sanaan Muhammedin tekstiä, kun koraani koottiin Kalevalan tapaan kymmeniä vuosia Hänen kuolemansa jälkeen. Kuinka se sitten voi olla jonkin jumalan sanaa? Ei mitenkään, eikä se olekaan minkään jumalan tekstiä. Se väite on absurdi.

Itseasiassa koko islam on Muhammedin omaa sepitystä kaikkine enkeli Gabriel -valheineen. Sitten Muhammed vielä keksi itselleen mieluisan jumalan, joka kehotti häntä tekemään aina kuten Muhammed halusi. Kun tätä oikein ajattelee, niin ei voi muuta kuin nauraa, sillä jo 1400 vuotta muslimit ovat uskoneet tähän omatekoisen profeetan keksimään uskontoon ja sen jumalaan.

Muhammded oli alunpitäen kamelikuski ja oli kauppamatkoillaan tutustunut sekä juutalaisuuteen että kristinuskoon. Niitä hän sitten muokkasi itselleen sopiviksi - sen minkä niistä nyt ymmärsi. Olisi muslimeille erittäin terveellistä lukea Uusi Testamentti, jotta ymmärtäisivät omasta uskonnostaan sen oleellisen - siis että se on hölynpölyä. En henkilökohtaisesti usko mihinkään juimalaan, mutta olen tutustunut sekä kristinuskoon että islamiin. Kristinuskossa - siis Uudessa Testamentissa .- on edes jotain järkeä, eikä siinä kehoteta tappamaan ketään.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä