perjantaina 24.09.2010

Traagisinta näissä islamin nimeen tehdyissä terroriteoissa on se, että koko islam perustuu valheelle ja emävalheelle. Valhe siitä tuli, kun Muhammed ryhtyi väittämään itseään profeetaksi ja juttelevansa jonkin jumalan kanssa. Tätähän ei kukaan pysty toditamaan oikeaksi - ei siloin eikä nyt. Emävalhe islamista tuli, kun Muhammedin seuraajat alkoivat väittää kymmeniä vuosia Muhammedin kuoleman jälkeen kokoonkyhättyä koraania jumalan sanaksi sellaisenaan. Tosiasiassahan koraani on kerätty kokoon kuten Kalevala, siis ei mistään kirjallisista dokumenteista, vaan kansan suusta suuhun kiertäneistä tarinoista. Vain osa on Muihammedin aikalisilta saatuja kertomuksia, koska tuolloin valtaosa oli jo kuollut.

Koko islam seisoo siis valheiden savijaloilla, ja islam onkin pystynyt leviämään vain siksi, että se on levinnyt luku- ja kirjoitustaidottomien ja tietämättömien keskuudessa vieläpä niin, että levittäminen on tapahtunut useimmiten väkivalloin. Jos muiden uskontojen tunnustajat olisivat huomanneet islamin edes jossain mielessä paremmaksi, niin he olisivat toki luopuneet omasta uskonnostaan kilvan ja ryhtyneet islamin kannattajiksi. Näin ei ole kuitenkaan tapahtunut muutamia yksilötason hurahtaneita lukuunottamatta.

Kun nyt islam leviää siirtolaisuuden ja muslimien suuren syntyvyyden vuoksi, minun käy todella sääliiksi tulevia sukupolvia, sillä islam levitessään tulee vetämään kaiken takaisin 600 luvun Arabian niemimaan oloihin, eikä se tule olemaan hauskaa edes muslmileille itselleenkään. Eiväthän muslimit viihdy nykyisissäkään islamilaisissa kotimaissaan, vaan pyrkivät sieltä kaikin keinoin pois.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä