perjantaina 24.09.2010

Onko islam ja kristinusko ovat eri alkuperää?

Ei. Yhdessä juutalaisuuden * he palata profeetta ja patriarkka Abrahamin * ja heidän kolme profeetat ovat polveutuu suoraan hänen poikansa Muhammed vanhimmasta Ishmael ja Mooseksen ja Jeesuksen Isaac. Abraham perustettu ratkaisu, joka on nykyään kaupungin Mekan * ja rakennettu Ka'ba jota kohti kaikki muslimit puolestaan, kun he rukoilevat
Mikä on ka"ba
Ka'ba on paikka jumalanpalveluksessa, jonka Jumala käski Abrahamin ja Ismaelin rakentaa yli neljä tuhatta vuotta sitten. Rakennus on rakennettu kivestä, mikä monien mielestä oli alkuperäinen sivusto on pyhäkkö perustettu Adam. Jumala käski Abrahamin kutsumaan koko ihmiskunnan vierailla tässä paikassa ja kun pyhiinvaeltajat mennä sinne tänään he sanovat: "Kun sinun palvelu * Herra" * vastaus Aabrahamin kutsusta.

Muhammad syntyi Mekassa vuonna 570 ajankohtana, jolloin kristinusko ei ollut vielä täysin vakiintunut Euroopassa. Koska hänen isänsä kuoli ennen hänen syntymää * ja hänen äitinsä pian sen jälkeen hän otti esiin hänen setänsä alkaen noudatetaan heimon Qureishin. Kun hän kasvoi hän tuli tunnetuksi totuudesta auliisti ja vilpittömästi niin, että hän oli pyrkinyt jälkeen hänen kykyä sovitella riitoja. Historioitsijat kertovat, että hän oli rauhallinen ja meditatiivinen.
Muhammad oli syvästi uskonnollinen luonne ja oli pitkään inhosivat rappio hänen yhteiskuntaan. Se tuli hänen tapana mietiskellä ajoittain luolassa Hira lähellä huippukokous Jabal al-Nur * "Mountain of Light" lähellä Mekkaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä