perjantaina 24.09.2010

Minulla on kunnia olla tämän mahdollisuuden ja haluan aloittaa sanomalla, että teillä kaikilla on yhtäläinen vastuu. Tämä vastuu on kuunnella avoimin sydämin ja avoimin mielin. Maailmassa täynnä ennakkoluuloja ja kulttuuri ilmastointi, se on hyvin vaikea löytää ihmisiä ottamaan hetki ajatella elämää objektiivisesti ja yrittää päästä totuuden tästä maailmasta ja todellista tarkoitusta elämäämme.
Valitettavasti, kun kysyt useimmat ihmiset kysymys: "Mikä on elämän tarkoitus?" (Niin perustavanlaatuinen ja tärkeä kysymys), he eivät kerro teille, mitä he ovat tehneet havainnoinnin tai analyyttinen päättely. Sen sijaan useimmissa tapauksissa he yksinkertaisesti kertoa, mitä joku muu sanoi, tai he kertovat teille, mitä on "yleisesti olettaa" muiden, eli mitä isäni sanoi elämän tarkoituksen on, mitä ministeri minun kirkkoni sanoi tarkoitus elämän, mitä opettajani koulussa sanoi, mitä ystäväni sanoi, jne. Jos pyydän kenenkään tarkoitusta syöminen tai miksi me syömme, jokainen sanoa [yhdellä sanalla tai toisella], että se on ravitsemuksellisiin tarkoituksiin, koska ravinto ylläpitää elämää. Jos pyydän joku miksi he toimivat, he sanovat, koska se on välttämättömyys, jotta elättää itsensä ja huolehtia tarpeista heidän perheilleen. Jos pyydän joku miksi he nukkuvat, miksi ne pestään, miksi he pukeutuvat jne. He vastaavat asianmukaiset vastaukset, nämä ovat yhteisiä välttämättömyys kaikille ihmisille. Voimme seurata tätä linjaa kyseenalaiseksi kanssa satoja kysymyksiä ja saada sama tai samankaltainen vastauksia kukaan millä tahansa kielellä mistä tahansa paikasta maailmassa.
Sitten kysyn teiltä kysymyksen: Miksi, kun esitämme kysymyksen: "Mikä on tavoite ja elämän tarkoitus?" että saamme monia erilaisia vastauksia? Se johtuu siitä, että ihmiset ovat hämmentyneitä, he eivät todellakaan tiedä. Ne hidastavista pimeässä, ja sen sijaan sanoa, "en tiedä", he vain tarjoa mitään vastausta ne on ohjelmoitu antamaan. Ajattele sitä. Onko meidän tarkoitus tässä maailmassa vain syödä, nukkua, pukeutua, työ, hankkia joitakin aineellisia asioita ja nauttia itse? Onko tämä meidän tarkoitukseen? Miksi olemme syntyneet? Mikä on tarkoitus olemassaolomme? Mikä viisaus takana luomista mies ja tämä suunnaton maailmankaikkeus? Mieti näitä kysymyksiä

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä