perjantaina 24.09.2010

jatkuu............

Ajattele tätä. Tämä maa on yksi planeetta meidän aurinkokunnan ja meidän aurinkokuntamme on yksi [mahdollinen monien] aurinkokuntia. Galaksimme, Linnunrata, kuuluu galaksit. On sata miljoonaa galakseja universumin. Ne ovat kaikki kunnossa ja ne ovat kaikki tarkkoja. Ne eivät törmää toisiinsa. Ne eivät ole ristiriidassa toiseen. Ne uivat pitkin radalla, joka on asetettu niille. Onko ihminen asettaa, että liikkeelle ja on ihmisiä väittämällä, että tarkkuus? Ei tietenkään ole

Ajattele valtamerten kalat, hyönteiset, linnut, kasvit, bakteerit ja kemialliset tekijät, joita ei vielä ole löydetty, eikä sitä voi havaita jopa kaikkein kehittyneempiä välineitä. Mutta jokainen heistä on laki, että ne seuraavat. Oliko tämä synkronointi, tasapaino, harmonia, vaihtelu, suunnittelu, huolto, käyttö ja ääretön numerointi tapahtuu kaikki sattumalta? Ovatko nämä asiat toimivat täydellisesti ja ikuisesti myös sattumalta? Ei tietenkään ole. Se olisi täysin epäloogista ja typerää. Vähiten, se osoittaa, että kuitenkin se tuli olemassa, se on olemassa yli valtakunnan ihmisen ominaisuus. Me kaikki samaa mieltä. Being, Kaikkivaltias Power, Jumala, Luoja, joka on tietoa suunnittelun ja osa loi kaiken tämän ja ylläpidosta vastaa sitä. Hän on ainoa, joka ansaitsee kiitoksen ja kehut.

Jos minun pitäisi antaa jokaiselle teistä sataa dollaria ilman syytä, vain että täällä, voisitte ainakin sanoa kiitos. Entä silmäsi, munuaiset, aivot, lapsesi, ja elämäsi: Kuka antoi kaiken tämän? Eikö hän ole kiitettävä ja kiitos? Hän on ei arvoinen sinun palvonnan ja tunnustaminen?

Veljeni ja sisareni, että pähkinänkuoressa tavoite ja tarkoitus tässä elämässä. Jumala sanoi meille Pyhä Koraani: "Ja minä en ole aiheuttanut henkiolennot ja ihmiset paitsi palvoa Minua." [Suura 51: Ayah 56] Tässä on mitä Kaikkivaltias sanoi.

Meidän tarkoituksemme tässä elämässä on tunnistaa Luoja, olla kiitollisia Hänelle, palvomaan Häntä, jotta antautua Hänelle ja noudattaa lakeja, jotka hän on määrittänyt meille. Se tarkoittaa palvonta on meidän tarkoituksemme elämässä. Mitä tahansa teemmekin aikana että palvonta [eli syöminen, nukkuminen, pukeutuminen, työ, nauttia,] välillä syntymä ja kuolema on seurausta ja jos hänen käskynsä. Mutta tärkein syy, miksi luomiseen jumalanpalveluksessa. En usko, että kukaan, joka on analyyttinen tai tieteellinen on paljon väite tähän tarkoitukseen. Ne voivat olla muun syyn itselleen, mutta siitähän ne on käsiteltävä keskenään ja Kaikkivaltias Jumala=Allah

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä