sunnuntaina 26.09.2010

Tämä Haider Al-Hello polveutuu mielestään Muhammedista. Olkoon niin, jos hän niin uskoo ja se tekee hänet onnelliseksi. Harvalla (ainakaan Suomessa) on esi-isä, joka on ryhtynyt profeetaksi, perustanut uskonnon ja luonut sille mieleisensä jumalan. Kyllähän sellaisesta voi olla ylpeä jos haluaa - joskin Muhammed oli kylläkin ihan omatekoinen profeetta,

En tiedä onko Haider Al-Hello ylpeä Muhammedin suorittamista hirmuteoista, tappamisista, murhaamisista ja muista julmuuksista - tai siitä että hän oli kiistatta pedofiili ja mm. otti poikansa vaimon itselleen, kun "allah unessa kehotti". (märkä uni?) En tiedä onko hän ylpeä Muhammedista, joka sekä sanoin että teoin osoitti perustamansa uskonnon julmaksi, tappamaan kehottavaksi - itse asiassa ei kovinkaan paljon poikkeavaksi tuon aikaisista Arabian niemimaan tavoista, joihin kuului heimoyhteiskuntien jatkuvat toistensa tappamiset ja ryöstelyt. Uskonnon rituaalisto on myöskin varmuudella suurimmalta osin kopioitu sen aikaisista pakanuskonnoista. Sopii vaikka tutustua esim. siihen, mitä temppuja Mekassa tulee tehdä.

Tämä ohjelma on siinä mielessä hyvä, että se paljastaa tietämättömillekin, millainen "uskonto" islam on. Tämä ei liene ollut ohjelmanikkareiden alkuperäinen tarkoitus.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä