tiistaina 09.11.2010

Minä olen myös yksi niistä, jotka rakastavat tämän tyyppisiä sarjoja ja elokuvia ja toivon hartaasti, että näitä "pukuajan" sarjoja (1700-luku - 1900-luvun alkuaikaa käsittelevät) tulisi enemmänkin. Jane Austenin (ja muut tuon ajanjakson kirjailijoiden ja näytelmäkirjailijoiden) teoksiin perustuvat sarjat ja elokuvat sekä kuuluisien henkilöiden elämään perustuvat draamadokumentit ovat ikuisia suosikkeja ja klassikoita.

Minua harmittaa, ettei minunkaan sivistykseni riittänyt tunnistamaan termiä "epookki", ja juuri siksi puolet ohjelmista on mennyt sivu suun. Tosin olen siinä samaa mieltä, että mainokseen olisi voinut sisällyttää pinenen listan kyseisistä elokuvista/sarjoista ja niiden esityspäivistä, jotta mahdollisimman monista olisi saanut edes jonkinlaista esi-informaatiota. (Mainoksessa muuten ei ollut mitään vikaa, vaan todella kaunis ja koukuttava, ylistykset sen teosta vastaaville.)

Ja vielä sellainen kysymys, että onko nämä kaikki ohjelmat mahd. katsoa myös Areenasta? Helpottaisi aika paljon, jos ei juuri silloin mitenkään pääse televisiön ääreen. :)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä