tiistaina 16.11.2010

Outo loppu. Päähenkilö ilmeisesti päätyi hatävara-asuntoon Tukholmassa. Kenen puolella oli avaimet antanut Satu, eli tuleeko asuntoon tappajat? Entä se jemmaan laitettu muistitikku, onko siitä mitään apua ahdinkoon? Tuleekohan trilogian muissa osissa asiaan valaistusta?

Muutenkin outoa. Miten poliisivaimon masennus liittyi kokonaisuuteen, mitä sillä haluttiin viestiä? Miksi poliisin ja tullin tietotekniikka on niin huonosti suojattua, että tietotekniikan opiskelijakin pääsee sinne murtautumaan - viidessä tunnissa? Ja miksi tietomurtoa varten piti murtautua öiseen toimistorakennukseen, on kait nettiä muuallakin? Mistä vankilomalta palaava salakuljettaja tiesi, että vastaanottamassa ovat aina samat lahjotut vartijat? Lapsellisia juttuja täynnä koko sarja.

TV-sarja on tarina. Valtavasti rahaa upotetaan produktioon, jossa tarina ontuu. Pitäisi edetä juuri päinvastoin, eli ensin pitäisi varmistaa se kaikkein tärkein, hyvä tarina. Vasta sen jälkeen on edellytyksiä sarjan toteutukseen.

Ratkaisematonta loppuratkaisua jännätessä tuli tärvättyä kallista vapaa-aikaa kompuroivan sarjan vahtaamiseen. Kyllä nyt harmittaa.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä