sunnuntaina 17.10.2010

Uskomatonta kateuden lietsontaa. Tämä ohjelma on niin 80-lukua kun mahdollista.
"Dokumentin" taustalta pursuaa sosiaalidemokraattinen ja vanhakantainen ajattelu siitä, että rahaa tulee työpaikasta ja sähkö töpselistä. Ja, että kaikkien pitää ansaita saman verran - palkankorotuksista päättää liitto.

Eivätkö jutun kirjoittaja nyt tajunnut sitä, että se on valinnut JÄLKIKÄTEEN tuottavat optio-ohjelmat, eivätkä kaikki optio-ohjelmat suinkaa ole olleet rahasampoja. Osakeenomistajat maksavat optio-ohjelmat. Miksi he eivät saisi tehdä omistuksellaan mitä lystäävät? Ei se ole palkansaajilta pois.

Ja miten 2010-luvulla voidaan tehdä dokumentti, missä ei pohdita palkitsemisjärjestelmien globaalia ulottuvuutta? Miksi ei esimerkiksi pohdita sitä kuinka VÄHÄN Suomessa palkitaan työstä johtavassa asemassa? Suomi on koulutetun väen ja johtajien halpatyömaa. Minä ainakin pohdin vakavasti maastamuuttoa osin surkean palkkauksen takia.

Ja lopuksi. Miksi vain osakkeenomistajien pitäisi hyötyä yrityksen kurssin noususta eivätkä yrityksen johtajat, jotka kuitenkin vääntävät keskimäärin pisintä päivää?

En voinut uskoa, että näin punasävyistä "dokumenttia" tehdää vielä 2010-luvulla. Mutta mitäpä verovaroin ei voisi tehdä... Sairasta.

Nimim. Ei optioita, mutta ei myöskään kateellinen.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä