lauantaina 13.11.2010

Upeasti haltuun otettu aihe, Pasi Toiviainen!
Olen pitkään ekologisesta rakentamisesta kiinnostuneena miettinyt keinoja kaupungin luonnollistamiseen. Ylen edellisessä aihetta käsittelevässä ohjelmassa puhuttiin paljon ruoan kaupunkiviljelystä rakennusten yhteydessä.
Kun ruoan tuontiin tunnetusti kuluu mielettömästi energiaa, t.s. polttoainetta, ja viherkattoja nykyään rakennetaan, joskaan ei Suomessa kovin montaa :( , oman ruoan kasvattaminen puoltaa paikkansa, mutta miten terveellistä on keskellä kaupunkia, yläilmoissa kuten terassitaloissa kasvatettu ruoka?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä