maanantaina 29.11.2010

Hyvä kun joskus puututaan todellisiin yhteiskunnan epäkohtiin. Tässä tulonjaon vinoutumaan puuttumusessa ei ole kysymys kateudesta vaan yhteiskunnalisen oikeudenmuakisuuden etsimisestä.
Tuntuu näitä hyvätuloisten päänsilittäjiä riittävän, vaikka taitaa aika harva hyvätuloinen olla pelkästään omalla työllään rikastunut. Kyllä siihen tarvitaan monen muun ihmisen työpanoksen hyväksi käyttämistä tai sitten kysymyksessä on peritty omaisuus, tai pörssikeinottelu. Ihan tuntuu siltä kuin nämä hyvätuloiset olisivat kamalan vääryyttä kärsineitä
Meitä kaikkia niin köyhiä kuin rkkaitakin yhdisttä se, että meillä on vain 24 tuntia vuorokaudessa aikaa, emmekä edes sitä kaikkea voi käyttä työntekoon.
Harvoin on puututtu siihen tosiasiaan että niin palkankorotukset kuin verohelpotuksetkin tapahtuvat prosenteissa, jotka molemmat suosivat hyvätuloisia.
Selvyyden vuoksi mainitsen etten ole rikas, en myöskään köyhä, mutta olen aina tullut hyvin toimeen. Olen tehnyt töitä yhtäjäksoisesti yli neljäkymmentä vuotta ja toistaiseksi jatkan edelleen jos elämää, terveyttä ja mielekästä työtä kohtuullisella palkalla riittää.

Lopuksi muistuttaisin vielä jokaista, ettei käärinliinoissa ole taskuja !

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä