keskiviikkona 02.02.2011

Parahin Hermanni

Enpä usko, että Jukka Tarkka tuo noihin syksyn -42 tapahtumiin mitään lisävalaistusta.
Omasta puolestani suosittelen lukemaan verkostakin löytyvän Markku Jokisipilän artikkelin ja varsinkin sen viimeisen kappaleen. Tässä osoite:
http://vanha.soc.utu.fi/polhist/vaihtuvat/Jokisipila_Jatkosodan%20synty%20-%20suuri%20kansallinen%20dilemma.pdf

Vielä kiitos Donnerille viimeisestä osasta toteamuksineen - Mannerheim hävisi Sodan, mutta voitti Rauhan -, päätösosasta, jossa ei syyllistytty Mannerheim-paatoksiin, vaan asiallisesti todettiin millainen on 'pehmo'-Suomemme tänään loistavine ja kansainvälisesti tunnustettuine saavutuksineen ja vieläpä ilman aseita.

Elän mieluummin pehmo-Suomessa, kuin Suomessa, jossa kansanedustajia (Asser Salo, Eino Pekkala, Jalmari Rötkö), eduskunnan puhemies (Väinö Hakkila) ja karmeimpana tapauksena Tasavallan ex-presidentti Ståhlberg puolisoineen muilutetaan ja Hakkilaa jopa pahoinpidellään.

Presidentti Halosen olen havainnut tarkkailevan maailmaa avoimin mielin ja ennenkaikkea molemmat silmät ja korvat auki.

Vielä pehmo-Suomesta:
Tosin meillä nykyisinkin on lakikirjassamme pieniä puutteita. Vai miten Sinä suhtaudut asiaan, jossa pääministeri (Lipponen) rikkoo perustuslakia lupautuessaan Bush'in kaveriksi sotaretkelle Irak'iin (päätöksenteko ulkopoliikassahan kuuluu presidentille) ja asian esiintuova 'päämisteriehdokas' Jäätteenmäki sitten pääministerinä saa rangaistuksen.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä