tiistaina 15.11.2011

Tässä hieman palautetta Puoli Seitsemästä. Olemme katsoneet ohjelmaa tänä vuonna lähes päivittäin. Nyt on tullut kyllästymispiste...

Olen 45-vuotias mies, ylempi toimihenkilö pääkaupunkiseudulta - kuten gallupeissa sanotaan. PS-katsomiseen otti osaa myös vaimo, 43v, ylempi toimihenkilö. Mukana myös kaksi noin 75-vuotiasta eläkeläistä, mies ja nainen Espoosta.

Juontajat. Marja Hintikka ja Mikko Kekäläinen -akseli toimii, mutta ei pitkän päälle. Löysät savolaisvitsit ja sutkautukset ovat sitä sun tätä. Marja tuntuu joskus olevan valovuoden Mikkoa edellä...

Joskus juttuja on niin paljon, että juonnot jäävät lyhyeksi ja tyhmäksi. Joskus juontoja ei tarvi ollenkaan. Ja joskus tuntuu siltä, että juontaja on ihan pihalla juontamastaan jutusta.

Marja ja Mikko on ihan jees, mutta lisää kiertoa ja muuta väkeä ruutuun, väkeä kun teillä tuntuu olevan. Kaisa Kirves, Jesse Kamras ja Matti Toivonen ovat telkkarissa varsin valoisia luonteita.

Pitkällisen pohdinnan jälkeen äänestimme vuoden parhaaksi jutuksi viime tiistain Keimola-jutun. Sen juonto meni kyllä vähän perseelleen mieskatsojia ajatellen - mutta se toimi ihan hyvin. Juttu oli kaunis, nostalginen ja samalla myös tulevaisuutta etsivä. Näppärästi tehty, pisteet siitä. Tiistainen vieras, Kirsi Ranto oli tosi hyvä valinta - hömppää ja henkisyyttä samassa ihmisessä.

Kotikatsomomme suosikkeja ovat Turkka Huhtala, Antti Karhumäki, Kaisa Kirves ja Matti Toivonen.

Ärsytystä on aiheuttaneet etenkin Hannamari Hoikkala ja Juha Roiha. Kudonta 0ja Kulttuuri, voi voi. Vaikka se kiinnostaisikin, niin esitystapa ei. Kummankin jutut menevät tekijän kasvokuvituksen puolelle. Hannamarin viime viikkoinen juttu oli just sellainen, jonka kuvakulmia en oikein ymmärtänyt. Jos editissä ei ole oikeaa kuvaa, älä ota naamaasi. Kun kuvaus harmittamaan, ei jutun sisältökään aukea. Kaunis nainen Hannamari on, mutta jotain rajaa. Juha Roiha on myös liian tyrkyllä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä