maanantaina 28.02.2011

Kiitos Yle TV1 erittäin mielenkiintoisesta: Terveys lautasella dokumentista. Tehomaanviljelyn malli saatiin Yhdysvalloista ja kemikaalioiden käyttö. Dokumentissa kysyttiin: KETÄ USKOA? Hyvä kysymys. Tosiasioita salaavat mm. WHO, EFSA, FDA, IMPR, Kemian teollisuus, johtavat päättäjät, tutkijat, edesmennyt ex-presidentti Reagan. SuomessaTerveyden- ja hyvinvoinninlaitos, Elintarvikevirasto, Valtioneuvosto, Työterveyslaitos, terveyskeskuslääkärit, sairaaloiden lääkärit, yksityisasemien lääkärit, Lääketeollisuus, hivenaineiden valmistajat ja myyjät. Lisäksi poliitikot salaavat ja panttaavat terveystietoja. Torjunta-aineiden valmistus ja myynti on tuottoisa bisnes.

Suomessa THV:n pj. Puska ja tutkijat salaavat kansalaisilta tekijänoikeuteen vedoten kuinka paljon elintarvikkeemme sisältävät kemikaaleja (myrkkyjä) ja E-koodilla merkittyjä lisäaineita. Kuluttajille ei kerrota kuinka paljon on antibiootteja, hormooneja, E-lisäaineita lihatuotteissa, kanoissa/broilereissa, makkaroissa tai tehomaatalouden myrkkyjäämiä maidossa, juustoissa, voissa, kaloissa, hedelmissä, marjoissa, sienissä, juurikasveissa, vihanneksissa, jauhoissa, limsoissa ja viineissä.

Dokumentissa todettiin mm.:
1) Kemikaalisaastetta esiintyy länsimaissa eniten ja syöpä-sairauksia.
2) Eläimet ja ihmiset eivät tarvitse "E-vitamiineja" - E-koodilla merkittyjä lisäaineita ja tehomaatalouden myrkkyjäämiä ravinnossaan.
3) ADI-arvo/turvallisuuskerroin on täysin hihasta vedetty.
4) FDA ja EFSA ovat saaneet paljon valituksia, mutta salaista tietoa ei julkaista.
5) Bisfenoli-A:ta käytetään mm. muovipullojen valmistuksessa. Sitä on eniten Amerikkalaissa vauvoissa ja aikuisissa.
6) Kemikaalikuormaa on jokaisella ihmisellä - myös eurooppalaisilla.
7) Hormoonihäiritsijät - kemikaalit kulkeutuvat sisäelinjärjestelmäämme.
8) Raportoidaan jo naisten aikaistuneista menopausseista, koska he ovat altistuneet jo kohdussa!
9) 250 nanogrammaa Bisfenoli A:ta aiheutti hiirelle syövän, mutta kukaan ei estä, että vauvojen tuttipullot valmistetaan Bisfenoli-A:sta.
10) Ruokaöljyä ja viiniä myydään muovipulloissa, mutta THV, Elintarviketeollisuus, Elintarvikevirasto, lääkärit/tutkijat ja poliitikot eivät myönnä, että jotain haitallista "ainetta" liukenee muovista.

RAHA ON VALTAA: Asbestiakaan ei aikanaan todettu vaaralliseksi, sitten tuli uhrit ja sen valmistus lopetettiin.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä