maanantaina 28.02.2011

"Kuluttajan pitää osata itse valita kaupasta oikeanlaisia tuotteita ja ruoka-aineita. Siksi koulujen kotitalous on tärkeä oppiaine nyt ja jatkossa."

Näin tämän ei pitäisi olla. Länsimaissa on työnjako, jossa jotkut huolehtivat ruoantuotannosta, jotkut sen jalostamisesta ja kaupasta. Sillä aikaa muut tekevät muita töitä.

Entäs jos insinöörit rakentaisivat teitä ja siltoja jotka eivät ole okeita vaan näyttävät siltä. Tai lentokoneita jotka eivät lennä, sammuttimia jotka eivät sammuta.

Entäs jos olisi lääkäri joka ei hoida, sairaala, jossa tehdään ihan muuta kuin mitä luvataan.

Miten olemme suosutuneet tällaiseen aivopesuun sen kaikista tärkeimmän eli ruoan suhteen? Ravinto vaikuttaa geeneihin jotka siirtyvät tuleviin sukupolviin, toisin kuin tie tai silta.

EU takaa ruokateollisuuden tuotteille mahdollisimman pitkän hyllyiän yli 40 lisäaineella. MUTTA MIKSI TÄMÄ SAMA EU EI TAKAA IHMISILLE KUNNOLLISTA RUOKAA?

Tiedän vastauksen, ihmiset eivät ole niin tärkeitä kuin teollisuden voitot.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä