torstaina 25.10.2012

Olen Teneriffalla ja katsoin tänään TV-Finlandin ohjelmaa vaaliväittelystä.
Surkeampaa ohjelmaa ei ole olemassa. Ohjelmassa kaksi juontajaa ja eri puolueiden edustajat huusivat kilpaa toisensa kanssa keskeyttäen puhujan puheenvuoron kahden tunnin ajan.
Ohjelman taso noin lievästi kuvattuna: Surkea, säälittävä, mistään piittaamaton, ammattitaidottomasti vedetty, oman äänen esiin saattaminen minä keskeinen täysin typerä ja tarpeeton.
Parannusehdotus: Jos ja kun järjestätte vastaavan keskusteluohjelman niin ensimmäinen ehto on ammattitaitoiset vetäjät, ei omasta äänestään pitävät.
Ohjelman vetäjien pitää heti ohjelman tuoda selkeästi julki se, että jos joku, puoleesta tai asemastaan riippumatta keskeyttää tai huutaa väliin jokun puheenvuoron aikana niin hänet poistetaan tilaisuudesta välittömästi, koskee myö vetäjiä.
Ei ole mitään järkeä katsoa ohjelmaa jonka vetäjät ja osallistujat ovat kuin kotkottava kanalauma jotka huutavat yhtä aikaa äänensä käheäksi.
Tosin tämän vaatimuksen toteuttaminen jatkossa lyhentää kahden tunnin ohjelman alle kymmenen minuuttia kestäväksi.
Eli yksinkertisesti. Se joka saa puheenvuoron esittää sen keskeytyksettä. Puheenvuoron pituuden voi toki vetäjä määritellä kuten esim. eduskunnan kyselytunnilla. Hän jolla on puheenvuoro esittää asiansa ja muut pitävät turpansa kiinni ja ihonsa ummessa tai poistuvat paikalta.
Yksinkertaista, eikö totta?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä