Hieno dokumentti. Maailman johtavia syövän asiantuntija Montrealin yliopiston professori, Richard Beliveu, on täsmälleen samaa mieltä kuin Tohtori Antti Heikkilä. Hän suositteli samoja ruoka-aineita joita Heikkilä pitää terveyden perustana. Ohjelmassa mainittiin myös Parsakaalissa oleva Sulforafaani joka estää syöpäsolujen jakautumista. Itse syön kaikkia näitä aineita melko paljon. Sulforafaania syön puristeina. Ne ovat nimeltään Gognicore. Tässä ravintolisässä on parsakaalia ja kurkumaa. Kurkumaa professori Beliveu piti ehkäpä tärkeimpänä yksittäisenä aineena syövän hoidossa/ehkäisyssä.
lauantaina 02.07.2011
Hieno dokumentti. Maailman johtavia syövän asiantuntija Montrealin yliopiston professori, Richard Beliveu, on täsmälleen samaa mieltä kuin Tohtori Antti Heikkilä. Hän suositteli samoja ruoka-aineita joita Heikkilä pitää terveyden perustana. Ohjelmassa mainittiin myös Parsakaalissa oleva Sulforafaani joka estää syöpäsolujen jakautumista. Itse syön kaikkia näitä aineita melko paljon. Sulforafaania syön puristeina. Ne ovat nimeltään Gognicore. Tässä ravintolisässä on parsakaalia ja kurkumaa. Kurkumaa professori Beliveu piti ehkäpä tärkeimpänä yksittäisenä aineena syövän hoidossa/ehkäisyssä.
– Yrjö Soini (ei varmistettu)