keskiviikkona 07.09.2011

Ehkäpä Voimala-työryhmä ei ole tietoinen Taavi Kassilan ympärillä pyörivästä internet kirjoittelusta, hänen henkisistä tavoistaan ja tavoitteistaan?

Ohjelmassa hän mainitsi ettei KOSKAAN ole ollut talouden pyörässä mukana, kuitenkin itse muistan hyvin kuinka hän esiintyi yhtenä uuden uljaan Jussilan Ternimaito-multi level markkinointi yhtiön keulakuvana. Messukeskuksessa järjestetyssä suurenluokan hurmoksellisessa tilaisuudessa, jossa musiikki pauhasi, valot välkkyivät ja savua oli ilmassa kuin rock-konsertissa Taavi, yhtenä puhujista, oli yllyttämässä ihmisiä liittymään mukaan ja sijoittamaan rahojaan businekseen, joka paljastui täydeksi fiaskoksi ja täydelliseksi huijaukseksi. Muistan hyvin miten Taavi huusi savun keskeltä - Minäkin tienasin viikossa 7000€!!! Sinäkin voit tulla upporikkaaksi. Miten epäaitoa ja epäeettistä huijata ihmisiä mukaan ja kerätä herkkäuskoisten rahat.

Voimalan ohjelmakuvauksessa Taavi kertoo muuttaneensa Amman ashramiin - tämä tarinahan oli lehdistötiedotteissa jo vuosia sitten - Voimalassa hän kertoi että se tapahtui vain vuosi sitten. Itse kyseenalaistan onko hän muuttanut ollenkaan, niin usein hän on Suomessa.

Taavi Kassila myös esittelee itsensä selibaattina, maallisuudesta luopuneena henkisenä opettajana - Amman ashramin munkkina. Hän saarnaa seksittömyyden ja selibaatin puolesta, mutta on todellisuudessa itse hyvinkin aktiivinen mitä tietynlaiseen seksuaalisuuteen tulee. Tähän liittyen Amma organisaatio on poistanut hänen nimensä kaikilta web-sivuiltaan ja kirjoittanut virallisen julkilausuman ettei Taavi Kassilalla ole mitään tekemistä virallisen Amma-organisaation kanssa. Suhteellisen kova veto sillä Taavi on vuosia tunnettu nimenomaan Amma-organisaation kasvona Suomessa.
Kesäkuussa 2011 Taavin entinen tyttöystävä kirjoitti blogin "Tarina rakkauden apostolista". Kirjoituksen sisältö ja myös muut, muiden naisten vastaavat kommentit ja kokemukset Taavista, ovat herättäneet hyvinkin kiivaita keskusteluja keskustelupalstoilla. Taavi ei ole koskaan kommentoinut tapahtumia - kuinka eettistä.

Kannattaa katsoa nämä allaolevat linkit aiheesta eli onko kaikki niin Zeitgeist ja edistyksellistä, kovin traditionaaliselta tarinalta tämä Apostolin tarina minusta kuullostaa - vanhoja miehiä ja hyväksikäytettyjä nuoria naisia.

Valkoiset valheet ovat kovin tuttuja Taavin suusta, omasta puolestani toivon ettei hän ole Uuden ajan valtakunnassa laatimassa henkisiä ja eettisiä prinsiippejä!

Tarina rakkauden apostolista
http://rakkaudenapostoli.wordpress.com/

Onko Taavi Kassila eettinen joogaopettaja?
http://jooga.meditaatio.fi/viewtopic.php?t=3962

Taavi Kassila ja sensuuri
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9975638

Joogaopettajan/henkisen kouluttajan vastuu, tapaus Kassila
http://exbhaktat.valaistuminen.com/index.php?topic=1304.0

Suomen Amma-keskuksen lausunto Taavi Kassilaan liittyen
http://jooga.meditaatio.fi/viewtopic.php?t=3992

Taavi Kassila puhuu viisaita
http://keskustelu.suomi24.fi/node/9973803

seliselibaatti-oodi
http://keskustelu.suomi24.fi/node/10007768

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä