You can't request more than 20 challenges without solving them. Your previous challenges were flushed.

torstaina 28.04.2011

Voi sentään, toivoisin keskustelun jo siirtyvän perussuomalaisten demonisoimisesta asiatasolle.

Perussuomalaisten näkeminen jonkinlaisena holokaustin paluuna, äärioikeistolaisuuden uhkana tai Suomen kääntymisenä täydelliseen eristäytymiseen on kovin äänekkään joukon turhaa pelkoa ja ikävää pelon lietsomista. Voitaisiin mieluummin keskittyä kuuntelemaan syyttämisen sijaan ja antaa uusille kansanedustajille työrauha sekä arvostus, jonka he ovat kansalta äänillään saaneet.

Nyt tuntuu siltä, että perussuomalaisista on tehty vapaata riistaa. Kokemattomuudesta ja ylilyönneistä on nostettu isoja otsikoita (ja Soini teki aivan oikein nuhdellessaan tulevaa kansanedustajaansa). Mutta Soinia saa nimittää rutoksi ja perussuomalaisten voittoa saa nimittää halveksivasti junttikapinaksi. Perussuomalaisten uhkailu netissä on huolestuttavaa. Tämä ei ole Suomelle kunniaksi kotimaassa eikä ulkomailla eikä median ole lopulta viisasta tällaista valitettavaa kehitystä tarkoituksellisesti kovasti vauhdittaa. Toki ymmärrän, että otsikot myyvät ja kärjistäminen on osa journalistiikkaa.

Suomalainen ihminen (ja nyt ajattelen koko maatamme, en vain pääkaupunkiseutua) on kohtuullinen, oikeudentuntoinen ja katsoo yhteiskuntaa ja sen parantamisen tarpeita realistisesti ja levollisesti. Antaisimmeko heitä edustavien ihmisten tehdä työnsä rauhassa?

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä