sunnuntaina 01.05.2011

Palaute: A-talk 28.4.2011

Jan Anderssonin vetämä A-talk oli pettymys sen väärän asenteen takia jonka Jan Andersson oli valinnut pyrkimällä toimimaan syyttäjänä, tuomarina ja teloittajana hankittuaan ensin omat, vastakkaisia näkemyksiä edustavat todistajat oikeudenkäyntiinsä. Eri asioiden merkittävyydet Jan Andersson toi esille niiden koosta huolimatta juuri siinä järjestyksessä kuin mikä oli tämän oikeudenkäynnin ylituomarin, hänen itsensä tahto.
Media on viime aikoina osoittanut äärimmäistä nuoleskelua ja populismia yrittäessään eri asioissa olla samaa mieltä kuin mitä olettaa kansan enemmistön olevan ja suunnatessaan osin jopa selkeästi rasistisia agressioita persuja kohtaan. Populismissaan ja värityksissään Media on ollut ajoittain halpamaisen pikkusieluinen vaikka objektiivisella asenteella se voisi todella vaikuttaa paljon voimakkaammin myös haluamiinsa aatesuuntiin roolinsa mukaisella tavalla.
Mielestäni median pitäisi ottaa esimerkkiä eduskunnan väliaikaisen puhemiehen puheesta ja sen hengestä.
Jan Andersson oli todella hyvä suuressa vaalikeskustelussa, mutta mielestäni tämä A-talk meni rytinällä metsään siitä huolimatta että toinen paikalla ollut perussuomalainen on paljon aiemmin käyttänyt sopivuuden ylittävää ilmaisutapaa. Jan Andersson teki kiihkeästi parhaansa vahvistaakseen epäsopua ja ennakkoluuloja ajankohtana jolloin Kataisella tulee muutenkin olemaan täysi työ etsiä asiaankuuluvaa hallitusratkaisua.
Tämä on minun mielipiteeni.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä