maanantaina 04.07.2011

Muutama vastaus kommentteihin:

Valitettavasti häiden televiointia ei jatkettu Yle:n internet-sivuilla lupauksista huolimatta. Tämä johtui siitä, että häiden kansainvälinen televisointilähetys loppui aikaisemmin kuin etukäteen oli luvattu. Kansainvälisen signaalin tehnyt ranskalainen R&G oli luvannut näyttää televisointia Suomen aikaa klo 21:een asti. Signaali katkaistiin kuitenkin heti klo 20.30 jälkeen. Tällöin katkesi tietenkin myös luvattu internet-lähetys.

Siitä, pitikö tapahtuma yleensäkään televisoida, voidaan olla montaa mieltä. Ja voikin ja pitää olla. Itse ohjelman tuottajana olen sitä mieltä, että häiden näyttäminen oli perusteltua. Kysymyksessä on kuitenkin yksi Euroopan vanhimmista "kuningashuoneista". Lisäksi tapahtuman kansainvälinen näkyvyys oli suuri. Mikäli tapahtumaa ei olisi Suomessa näytetty, emme voisi myöskään keskustella siitä millainen tapahtuma oli.

Ottaen huomioon yleensä televisio-ohjelmien tekemisen kustannukset, ohjelma oli tuotantokustannuksiltaan erittäin halpa. Ja vielä halvempi, jos sitä verrataan siihen miten paljon lähetyksellä oli katsojia. Keskiarvona lähetystä katsoi helteisenä lauantai-iltana 665 000 suomalaista. Parhaimmillaan katsojia oli 716 000.

Ystävällisin terveisin

Timo Huovinen
Ohjelman tuottaja

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä