maanantaina 03.10.2011

Kiitos hyvästä ohjelmasta, joka toivottavasti poistaa viime aikoina muotivirtauksena olleita ennakkoluuloja. Söin itse tänään maksalaatikkoa, jossa ei kansitekstin mukaan ollut yhtään E-koodia. Valitettavasti saman valmistajan maksalaatikko oli ennen parempaa (vai kuvittelenko vain?). Joka tapauksessa seuraavalla kerralla ostaisin mieluummin perinteistä E-koodillista maksalaatikkoa.

Syön jatkossakin elintarvikehyväksyttyä ruokaa (paljon leipää ja maitoa) enkä lisäravinteita tai lääkkeitä ole onneksi joutunut käyttämään.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä