perjantaina 21.10.2011

Siinäpä olikin "totuudellinen" ja "objektiivisesti" tehty ohjelma.
Eihän tuollaiseen lopputulokseen ja "totuudellisuuteen" olisikaan päästy, ellei tekijänä olisi ollut ..juutalainen.

Jotakin totuutta ohjelmasta sentään selvisi, se kuinka juutalaiset alistavat palestiinalaisia/arabeja ja kuinka he pyörittävät maailmaa.
Edellä kirjoitettua ei tuotu selkeästi esille, mutta oli havaittavissa, mahdollisten filmin leikkausvirheiden vuoksi. Ei niiden ollut tarkoitus tulla julki, niidenkään, kuten ei minkään totuuden juutalaisuudesta ja heidän harrastamastaan terrorismista ympäri maailmaa.

Juutalaiset vetoavat, aina ja iänkaikkisesti, toisen maailman sodan aikaisiin juttuihin. Asioihin, jotka tapahtuivat sota-ajan lakien aikaan. Mitään muuta kansaa ei ole samalla lailla paapottu, heidän koettuaan jopa pahempia kuin juutalaiset. Näitä on monia.
En ymmärrä juutalaisten erityisasemaa maailmassa, miksi?

He vaativat itselleen maata, jota heillä ei ole koskaan ollut, muka raamatun mukaan on. Hei, kyseessä on VAIN maailman myydyin romaani.
Ha saavat toimia törkeästi palestiinalaisia/arabeja kohtaan, useat heidän toimistaan tuomittaisiin terrorismiksi, jos tekijänä olisi joku muu kuin juutalaiset.

Ohjelmassa ei kerrottu, kun eräs amerikan presidenteistä oli jo tehnyt päätöksen taloudellisen tuen epäämisestä (lama- aikaan, siitä voi päätellä kuka..) Israelille. Mitä tapahtui? Juutalaisten pyörittämän amerikan teollisuuden/talouden "isot pojat", juutalaisia kaikki, saivat audienssin presidentin luo. He ilmoittivat presidentille, että he laittavat tehtaat ja kaiken taloudellisen toiminnan seis, jos Israel ei saisi tukea. Kuinka ollakaan, tuki palautettiin audienssin jälkeen.. taisi olla nolla lisää perässä.

Eikä tarvitse olla tiedemies tai muuten korkeasti koulutettu, kun vaan kulkee silmät ja korvat avoimina, huomaa kuinka juutalaiset maailmaa pyörittävät ja kerjäävät maailman sympatiat aina osakseen.
Kaikki tämä VAIN siksi, että he hallitsevat maailman taloutta.
Siitä heille pisteet, että ovat osanneet asiansa näin hoitaa, mutta se, mitä he sillä tekevät, ei ole kunniakasta kenellekään.

(tuskinpa tämäkään kirjoitus pääseen julkaisuun saakka, sillä ei tälläistä suoraa kritiikkiä, saa Suomessa julkaista..)

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä