sunnuntaina 11.12.2011

Muutama sana ”Luulo ei tiedon väärtille”:

Apostoli Paavali,todennäköisesti ainakin nimeltään tuttu kommentoijallekin, näki hengessään nyt elettäviin päiviin ja mm. hänen näkemyksensä on tallennettu Raamattuun, josta otan tähän seuraavat osalainaukset:

”.....se, mikä Jumalasta voidaan tietää, on ilmeistä heidän keskuudessaan; sillä Jumala on sen heille ilmoittanut. Sillä hänen näkymätön olemuksensa, hänen iankaikkinen voimansa ja jumalallisuutensa, ovat, kun niitä hänen teoissansa tarkataan, maailman luomisesta asti nähtävinä, niin etteivät he voi millään itseänsä puolustaa,................ Kehuessaan viisaita olevansa he ovat tyhmiksi tulleet ja ovat katoamattoman Jumalan kirkkauden muuttaneet katoavaisen ihmisen ja lintujen ja nelijalkaisten ja matelevaisten kuvan kaltaiseksi................. sillä heidän naispuolensa ovat vaihtaneet luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin, luopuen luonnollisesta yhteydestä naispuolen kanssa, ovat kiimoissaan syttyneet toisiinsa ja harjoittaneet, miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään saaneet itseensä sen palkan, mikä saada piti.” (Room.1:15 - 27)
-------------------------------
Paavali puhuu ylläolevan lainauksen ensimmäisessä osiossa Jumalan luomistyöstä kokonaisuudessaan, toisessa osiossa nykyään omaksutusta sinänsä mieletöntä typeryyttä ja epä-älyllisyyttä osoittavasta evoluutio-opista ja kolmannessa tällä hetkellä voimistuvasta homo-lesbo suhteiden ylistämisestä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä