tiistaina 22.11.2011

Nyt riittää minulle näiden kuvien katsominen! Ja olisi pitänyt riittää ETT:lle, Eviralle, läänien eläinlääkäreille, poliisille ja kaikille muillekin eläinsuojelulakia valvoville viranomaisille jo kaksi vuotta sitten! Uskomatonta, että Suomessa saa rääkätä eläimiä ja rikkoa lakia miten tahtoo ammatinharjoittamisen nimissä ilman, että siihen puututaan millään tavalla. Poliisi ja syyttäjä jätti 2009 syytteet nostamatta, vaikka totesikin, että lakia on laiminlyöty ja rikottu. Miksei samalla logiikalla voi rikkoa kaikkia muitakin lakeja. Annetaan sitten vaikka tän valelääkärinkin jatkaa ammatinharjoittamistaan! Elävä olentohan siitä saattaa korkeintaan kärsiä pikkasen...
Ja kaikki sikayrittäjät taas selittelevät ja painavat hommaa kiireesti villaisella perustelemalla, että "nämä nyt on muutamia poikkeuksia ja kaikkia ei voi valvoa". Ja miksi ihmeessä ei? Kun vielä tiedetään, ketä ne on, niin miksei laiteta homman stoppia??? Perisuomalaista saamattomuutta, eipäs-juupas hyssyttelyä ja hyvä-veliverkoston suojelua. Yksikin mätämuna, joka saa tuollaista jälkeä aikaan on liikaa ja joutaisi todellakin itse sinne läävään joutilashäkkiin paskan keskelle istumaan.
No, money talks. Itse ainakin lopetan sianlihan syönnin tästä päivästä eteenpäin. Sääli, ettei talouskurimuksestaan jatkuvasti voivottavat sikayrittäjät ymmärrä vieläkään, että ainoastaan näiden mätämunien toiminnan lopettaminen ja poistaminen alalta korjaa sikateollisuuden maineen ja palauttaa uskottavuuden. Siihen asti syön ennemmin vaikka porkkanoita. Enkä muuten ole kasvissyöjä, enkä eläinaktivisti. Ainakaan vielä.

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä