perjantaina 09.10.2009

Kommentti Salmenille;

Salmenin juttu "maakuntien vaalirahoitus on vielä tutkittava" jutussa hän sanoi että kansalaiset ovat tyhmiä,samaa voisi sanoa hänestä itsestään. Kun lukee ja katselee TVn ajankohtais ohjelmia ei näytä toimituksen mielenkiinto riittävän muiden puolueiden rahankäytön tutkimiseen kuin kepun.
Kun vaalirahoitusta käsitellään muistetaan aina mainita kepu ja sivumennen mainitaan että kyllä muissakin puolueissa näin tehdään mutta ei mainita nimeä.On paljon puhuttu etelän mediasta ja eipä turhaan.Oppositio on yrittänyt kaataa hallitusta useaan kertaan huonolla menestyksellä.
Apuun on saatu Jari Tervo ja muutama muukin "kirjailia"huippu oli kun Älkään kuunnelmassa oli matti koira joka narttujen perässä juoksi ja vaalirahoitus oli esillä lopuksi käskettiin mattikoira ampua.
Kyllä jos ylen toimitus on yksipuolinen ja tarkotushakuinen ei ihme että meitä tyhmiä on niin paljon.
Aikanaan kun Salmen oli toimittaja tv:ssä kyllä vasemmistolaisuus läpi paistoi,nyt toimituksen ajojahti on suunnattu keskustaan johtuneeko siitä kun se ajaa muun suomen asioita eikä niinkään etelän median läheisiä asioita suuri piikki lienee lääkelaitoksen siirto etelän medialle.

PAAVO

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä