lauantaina 10.03.2012

Olisi kiva tietää kun kovaan äänen huudellaan että asioista selvää ottaneet tietevät greenpeacen olevan (järjestäytynyt) rikollisjärjestö mikei näitä väitteitä koskaan perustella millään tavalla?
Ehkä koska mitään perusteita ei ole? Ehkä koska nämä kyseiset arvostelijat ovat nihilistejä joiden mielestä millään ei ole mitään väliä? Ehkä he välittävät vain siitä kuinka paljon rahaa omalla pankkitilillä ovat? Ehkä he ovat Nestlén, Shellin tai Neste Oilin palkkalistoilla laulavat sen lauluja joilta rahansa saavat tai aivopestyjä ja kuuroja vasta argumenteille?
Jos teillä on tietoa runsaasti miksette sitä jaa, edes linkkinä? Tai jos teillä oikeasti on tietoa niin tee tietokirjaa ja puhu siitä julkisuudessa?

Ja niille joiden mielestä Green Peacea paremminkin voisi toimia miksette itse perusta parempaa järjestöä? On naivia luulla että ison ja näkyvän järjestön perustaminen on helppoa, halpaa ja nopeaa - jos olisi minullakin olisi useita isoja järjestöjä - ja ne kaikki olisivat jatkuvasti maailman medioissa näkyvillä. Miettikää näitä.

Julius Granström
www.julius.fi

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä