maanantaina 02.04.2012

Koulutukseni on hoitaja erikoistumisin.Työpaikka kiusattu ja nykyisin sairas ja rahaton.
Hiukan pisti dokkaria katsoessa miettimään, että jos tarkoitus oli puhua köyhyydestä, olisi varmasti tapulistakin löytynyt niitä surkeissa ja ahtaissa oloissa eläviä oikeitakin köyhiä.

Itse olen asunut aikoinani 17-vuotta Tapulikaupungissa ja yhden lapseni aikuiseksi siellä kasvattanut köyhänä yh-äitinä.
Lapsi on hyvin koulutettu ja hyvin toimeen tuleva ,vaikka aikoinaan siellä asuessamme, emme olleet mitenkään varakkaita vaan muutaman vuoden jopa sos.toimen asiakkaita.

Itse kouluttauduin hoitajaksi aikuisena eikä tullut mieleenikään hyväksi käyttää mitään tukia.

Tällä dokkarin nuorellaparilla on varmasti ollut paremmmin rahaa,ruokaa ja tukia kuin minulla koulutetulla viiskymppisellä, viimeisen puolen vuoden aikana.Nytkin olen ollut 3kk täysin ilman tuloja ,koska jouduin itse sanoutumaan irti työstäni, jossa olin useita vuosia auttaen näitä syrjäytyneitä.KELA ei maksa penniäkään ja TE-toimiston työntekijä antoi minulle sellaisen lausunnon ettei viitsi edes mainita.Asiaan ja vallitseviin työolosuhteisiin ja syihin miksi jouduin sanoutumaan vakituisesta työstäni itseni irti, tuo TE-toimiston virkailija ei ollut viitsinyt perehtyä lainkaan ja sen lausunnosta sai sitten huomata.

Vuosia olin sekä muutaman työtoverin pirullisesti kiusaama ja tähän lähiesimiehet sitten yhtyivät uskomalla niitä valheita joita kerrottiin.Liitto eikä työsuojelu tehnyt asialle mitään.

Viime vuoden lopulla perä perään menetin kaksi lähiomaista.Olin sairas fyysisesti ja tappelin KELA;n kanssa sairaspv.rahoistani. Sos.toimesta en saa tukea koska miehellä on tuloja joilla pitää maksaa asunbtolainat,sähköt,vedet yms. auto jo vaihdettiin halvempaan ja kaikesta olemme saaneet luopua. Yhteiskunnalta ei muuta apua ole tullut kun muutama 80 euron maksusitoumus diakonissalta ruokaan.

Tehtää dokkari meistä työpaikkakiusatuista ja sen kautta syrjäytyneistä viiskymppisistä jotka ovat liian nuoria eläkkeelle ja liian vanhoja saamaan töitä.Itse olen koulutettu ja erittäin kokenut hoitaja, mutta töitä ei vain ole saanut ,vaikka hoitajista muka on pulaa.
Kunta ex-työnantajana ja juorut ja velheet ilmeisesti kulkee edelleen,olen leimattu syyttä, mutta oikeus ei kuitenkaan ole näköjään minua varten.Minulta vietiin maine,terveys ja turvattu toimeentulo,mutta mitään en ole saanut tilalle!

Ainoa viranomainen joka muistaa nykyään säännölisellä yhteydenotolla, on ulosottoviranomainen joka odottaa, että pääsee muutaman satasen työttömytysavustukseen jos sen joskus saan käsiksi.

Kannatti lukea yhteensä 6-vuotta,tehdä vuosia pätkätöitä ja kiltisti uskoa parempaan...no ei oikeasti kannattanut.tätähän te kuitenkin kysytte!

Vastaa

Tämän kentän sisältöä ei näytetä julkisesti.
Vastaa alla olevaan kysymykseen.
Kysymyksen tarkoitus on varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä